De 3 nieuwe zonneschermen van Ambiance

In jouw tuin of op jouw balkon creëer je met een op maat gemaakt zonnescherm naast schaduw buiten, ook een comfortabel binnenklimaat. De drie nieuwe knikarmschermen van Ambiance zijn stuk voor stuk strak afgewerkt, geen schroeven zichtbaar! Ook nodigen zij je uit om lekker lang buiten te zitten doordat je optioneel ook geïnterfereerde LED verlichting en/of een terrasheater toe kan voegen. Ideaal!

Het Squareline zonnescherm: nu al één van de meest gewilde zonneschermen

Dit zonnescherm heeft een strak design. Met zijn smalle cassette past het Squareline zonnescherm goed bij nieuwbouw en gerenoveerde woningen. In gesloten stand oogt het scherm compact en zijn zelfs de bevestigingspunten niet zichtbaar. Het Squareline zonnescherm bedien je gemakkelijk met een elektrische bediening. Met zijn minimalistische uitstraling is de Squareline een sieraad aan je gevel!

Tip! Donkere kleuren beschermen beter tegen UV straling waardoor je minder snel verbrand. Meer weten over welke kleur zonwering past bij jouw situatie? Lees deze inspiratieblog voor meer informatie.

Het Cubeline zonnescherm: groots in bescherming, klein in opslag

Dit zonnescherm heeft een strakke uitstraling door zijn compacte vierkante cassette met een uitval tot wel vier meter! Heb je een breed terras? Door meerdere Cubeline zonneschermen te koppelen creëer je een grote overspanning en veel schaduw. Kies voor een infrarood terrasverwarming onder je zonnescherm om ook als het iets koeler is lekker buiten te kunnen zitten.

Al onze zonneschermen zijn bestand tot windkracht 5, maar wil je er zeker van zijn dat jouw zonnescherm niet toch per ongelijk open blijft bij te harde wind? Gebruik dan een slimme windsensor aan. Deze zorgt ervoor dat jouw zonnescherm bij teveel wind automatisch inrolt. Onze zonneschermen zijn bestand tegen een lichte regenbui, dus blijf gerust zitten! Het doek laten drogen alvorens het zonnescherm weer in te rollen is wel verstandig. Lukt dat niet meteen doe het dan de volgende dag, zo blijft het doek langer netjes.

Het Highline zonnescherm: multifunctioneel en betrouwbaar

Met het Highline zonnescherm geniet je op hete dagen van een koel terras. De maximaal 4 meter uitval van dit zonnescherm beschermt optimaal tegen de zon. Ook bij de onvoorspelbare regenbuien in Nederland, heb je plezier van je Highline zonnescherm. Je blijft lekker droog en de waterafvoer in de voorlijst zorgt ervoor dat het regenwater niet kan ophopen.

Het Highline zonnescherm is geschikt voor gevel- en plafondmontage. Dit op maat gemaakte zonnescherm is dus ook toe te passen op een balkon. Maak het helemaal af door een elektrische volant toe te voegen. Bij een laagstaande zon heb je dan geen last van zon in je ogen. Wanneer de zon weg is rol je de volant zo weer in met 1 klik op de knop.

Ervaar zelf het gemak

De armen van het Cubeline en Highline zonneschermen zijn ‘Invisibly Wired’, wat betekent dat er geen kabels zichtbaar zijn. Dat geeft de schermen een nog strakkere look and feel! En ben je benieuwd naar de geïntegreerde LED verlichting? Kom dan langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs voorzien je graag van uitgebreid advies. En wie weet geniet je binnenkort van een Cubeline, Squareline of Highline zonnescherm op jouw terras!

Maak een afspraak

Interieur moodboard, zonwering, trends 2023, Ambiance Pinterest
Geplaatst op 14 april 2022