Welkom bij Ambiance Koudekerke

Welkom bij Ambiance Koudekerke

Het grote genieten begint bij Ambiance Koudekerke! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Koudekerke.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Al sinds 1997 geven wij in Goes en omstreken advies op het gebied van zonwering. In 2017 is daar onze vestiging in Koudekerke bijgekomen om de regio Walcheren beter van dienst te kunnen zijn. Wij geven graag advies over de aanschaf van de juiste zonwering en dit doen wij niet zomaar. Onze adviseurs zijn allemaal trotse Smart Solar Shading Advisors, waardoor wij jou nog beter kunnen helpen. Samen met jou kiezen we voor zonwering die je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler maakt. Kom je ook langs in onze showroom? Ons team staat graag voor je klaar!

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website