Geef je huis een zachte uitstraling met plisségordijnen

Ambiance plisségordijn, geel, 20 mm plooibreedte, woonkamer

Plisségordijnen zijn ontzettend veelzijdig. Geen enkel product heeft zoveel mogelijkheden en is zo breed toepasbaar. Alle uitvoeringen die je maar kunt bedenken zijn mogelijk: van vrijhangende en ingespannen modellen tot dakraam- en plafondmodellen. Kortom: met een plisségordijn zit je goed. Wij bespreken de verschillende soorten zodat je kunt bekijken welke vorm het beste past bij jouw woning.

Dit zijn de voordelen

Ze zijn in elk interieur toepasbaar, zorgen voor privacy, zijn heel eenvoudig op te hangen en hebben een geluiddempende werking. Doordat de plisségordijnen makkelijk te bedienen zijn, kun je zelf eenvoudig de lichtinval bepalen. Voor wat extra gemak kan je ook kiezen voor de elektrische bediening met afstandsbediening. Handig voor situaties waar je lastig bij kan, zoals hoge ramen.

Top-down bottom-up

Nee, we hebben het hier niet over een managementmethode maar nog steeds over plisségordijnen. Een populair model bij plisségordijnen is het top-down bottom-up model. Hierbij kan je zelf bepalen welk gedeelte van het raam afgedekt wordt: boven, beneden, het midden en alles wat daar tussenin zit. Zo heb je nog meer vrijheid in de controle van lichtinval en je privacy.

Ambiance plisségordijn, zwart, 20 mm plooibreedte, top down bottom up, slaapkamer
Ambiance plisségordijn, zwart, 20 mm plooibreedte, keuken

De keuze is reuze

Bij Ambiance hebben we drie verschillende soorten plisségordijnen. De Luxaflex® collectie bestaat uit een ruime selectie stoffen met veel verschillende kleuren, stijlen en structuren. Hierbij kun je de kwaliteit verwachten die je van Luxaflex gewend bent! We hebben ook de Ambiance collectie plisségordijnen. Deze collectie bestaat uit hoogwaardige stoffen met een feilloze afwerking voor een fijne prijs. De plisségordijnen van Verosol zijn niet alleen prachtig, ze dragen ook direct bij aan een lagere energierekening. Door de metallic coating weren ze de warmte in de zomer en zijn ze isolerend in de winter. Ideaal! 

Er zijn talloze opties als het om kleuren gaat. Van effen basistinten tot spannende dessins én diverse transparanties: het is allemaal mogelijk. Alle stoffen zijn leverbaar in verschillende coatings, bijvoorbeeld om het zonlicht extra te weerkaatsen. Ook kunnen wij de gordijnen geschikt maken voor gebruik in de badkamer met een speciale coating. Oftewel: echt álles is mogelijk met plisségordijnen!

Plisségordijnen van Luxaflex®
Ambiance plisségordijn, groen/grijs, 20 mm plooibreedte, badkamer
Uit de collectie van Ambiance
Verosol plisségordijn, zwart, transparant, woonkamer
Verosol plisségordijnen
Geplaatst op 13 maart 2020