Global Shading Day

Op 21 maart 2023 vindt de eerste Global Shading Day plaats. Een dag waarbij we de aandacht willen vestigen op waarom zonwering juist zo belangrijk is. Het helpt namelijk niet alleen tegen oververhitting thuis en op het kantoor, maar het heeft ook voordelen voor het milieu.

Kies voor zonwering!

Nu het klimaat verandert en we steeds langere en warmere zomers krijgen is het belangrijk dat we thuis en bijvoorbeeld op het kantoor onszelf kunnen terugtrekken van deze hitte. De juiste combinatie van zonwering en raamdecoratie kan hier een belangrijke rol in spelen. Zo houd jij je huis koel in de zomer, maar hoeft je CV ook minder hard te werken in de winter. Een win-win situatie! En met behulp van automatische bediening heb jij er ook geen omkijken meer naar. Alles gaat vanzelf!

Denk aan de aarde

En weet je wat ook een bijkomend voordeel is van de juiste combinatie zonwering en raamdecoratie? Doordat je huis koeler blijft, neemt de behoefte naar een airconditioning af of heb je deze misschien zelfs helemaal niet meer nodig. Dat scheelt weer in de energiekosten en zorgt ook voor minder CO2-uitstoot. Hiermee lever je een positieve bijdrage aan klimaatverandering, want alle beetjes helpen!

Wij staan voor je klaar

Benieuwd naar de zonwering en raamdecoratie combinatie die het beste voor jou werkt? Neem dan contact met ons op. Onze gespecialiseerde adviseurs staan voor je klaar!

Maak een afspraak