Welkom bij Ambiance Rotterdam

Welkom bij Ambiance Rotterdam

Het grote genieten begint bij Ambiance Rotterdam! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nederlek en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Of je nu op zoek bent naar een klassiek zonnescherm of hippe terrasoverkapping, Ambiance Zonwering Rotterdam heeft het! Maar ook voor onderhoud of reparatie kun je bij ons terecht. Met 3 verkopers en 4 eigen monteurs vormen wij een team met veel kennis en ervaring. Natuurlijk hebben wij volop keuze in buitenzonwering, maar heb je ook weleens aan binnen zonwering gedacht?

Als je voor de juiste zonwering kiest, kan dit besparen in de energiekosten. Dat willen we allemaal! Kom je binnenkort eens langs in onze showroom? Dan geven we je uitgebreid en professioneel advies over de mogelijkheden.

Binnenzonwering en buitenzonwering

Begin jaren zeventig hield Markies Exclusief zich uitsluitend bezig met de productie en montage van markiezen. Sinds geruime tijd is het assortiment echter uitgebreid en is Ambiance Rotterdam totaalaanbieder van alle mogelijke oplossingen op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering.

Terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen

Ambiance voert een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vind je bij Ambiance Rotterdam. Zij kunnen je een groot aantal mogelijkheden bieden wat betreft het model zonwering, doek, bediening, kleuren, afmetingen, windgevoeligheid, montage et cetera.

Service en herkenbaarheid in Rotterdam

De zonweringspecialisten van Ambiance Rotterdam staan klaar om je van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Er zijn maar weinig plaatsen waar niet voor comfort, schaduw of veiligheid gezorgd kan worden. Indien gewenst bezoeken zij je ook aan huis. De showroom in Rotterdam, montagebussen en medewerkers zijn herkenbaar aan het oranje Ambiance logo.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance komt desgewenst bij je thuis. Dit is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Ambiance kan je ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor jouw huidige zonwering product. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de showroom in Rotterdam. Laat je inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vind je meer informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Servicegebied Ambiance Zonwering in Rotterdam

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Rotterdam richt zich ook op de volgende regio’s: Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nederlek en Nieuwerkerk aan den IJssel!

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website