Heerlijk ontspannen binnen

Heerlijk ontspannen binnen

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis. Maar het doet nog zoveel meer. Het reguleert zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy wanneer je dat wilt.

Met ons uitgebreide assortiment raambekleding vind je bij ons alles wat je zoekt. Van rolgordijnen tot shutters. Wij hebben het allemaal.

Verosol effectieve binnenzonwering

Ben je op zoek naar dé optimale combinatie tussen warmtewering en energiebesparing? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Verosol. Alle binnenzonwering van Verosol is voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. In de zomer zorgt dat voor een zonwerend effect en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Verosol is hierin uniek, zij passen dit als enige in de wereld toe.

Vind de juiste raamdecoratie bij Ambiance Rotterdam – De Gier Outdoor!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou voorzien van het beste advies met de beste producten. Ben je op zoek naar producten voor binnen? Voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Met 3 verkopers en 4 eigen monteurs vormen wij een team met veel kennis en ervaring. Natuurlijk hebben wij volop keuze in buitenzonwering, maar heb je ook weleens aan binnenzonwering gedacht? Door middel van ons ruime assortiment voorzien en inspireren wij klanten in de gehele regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nederlek en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Vind je het lastig om te kiezen uit de ruime collectie raamdecoratie? Geen probleem, bij Ambiance Rotterdam staat een vakkundig team voor je klaar. Onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en sfeer.

Bespaar energie met een totaalpakket aan zonwering. Wij geven advies over de aanschaf van de juiste raamdecoratie zodat je jarenlang kan genieten van je aanschaf! We willen laten zien dat de juiste raamdecoratie je huis naast sfeervoller ook duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken.