Bepaal zelf hoeveel zon je doorlaat met een lamellendak

Ambiance lamellendak RAL 9005 zwart, twee infrarood heaters

Met een duurzaam aluminium lamellendak kun je altijd buiten vertoeven. Aan de ene kant zit je tijdens een bui droog door de waterdichte lamellen. Aan de andere kant kun je uitgebreid genieten van de zon door zelf de stand van de lamellen bepalen. Je schuift ze namelijk gemakkelijk weg als je lekker in de zon wilt zitten. Ideaal!

Plaats het lamellendak waar je maar wilt

Ambiance levert een zeer compleet aanbod lamellendaken: van prijstechnisch interessant tot volledig naar wens op maat gemaakt. Iedere gewenste afmeting is mogelijk! Voor alle lamellendaken geldt dat je ze aan je woning kunt bevestigen, maar je kunt ze ook als vrijstaande overkapping in de tuin plaatsen. Het lamellendak kan dus op praktisch iedere plek in de tuin gerealiseerd worden. Breid vervolgens je lamellendak uit met luxe opties zoals windvaste screens, glazen wanden, LED-verlichting en terrasheaters. Zo wordt dit gegarandeerd jouw lievelingsplek in de tuin, het hele jaar door.

Lamellendak met ingebouwde screens

De voordelen op een rij

Lekker lang genieten op het terras: dat is wat je graag doet tijdens de nazomer. Het lamellendak sluit perfect aan bij je wensen, want wat het weer ook doet – met deze tuinoplossing zit je goed. Met een lamellendak speel je met het licht. Door de stand van de lamellen te veranderen bepaal je zelf hoeveel zon je op je terras toelaat. De Ambiance Hard Top 600 maakt het mogelijk de lamellen helemaal naar één kant te schuiven. De meeste lamellendaken zorgen in gesloten stand voor een waterdicht dak. Het water wordt discreet afgevoerd naar de in het dak verwerkte goot en afgevoerd via één of meerdere staanders. Handig!

Volledige tuinkamer

Het Ambiance Hard Top lamellendak is naast de perfecte terrasoverkapping ook uit te bouwen tot volledige tuinkamer. Met flexibele glazen wanden, een screen, ingebouwde verlichting en een terrasheater geniet je het hele jaar van een heerlijke plek in de tuin. Heb je interesse in een lamellendak en wil je graag meer informatie ontvangen? Maak een afspraak of kom langs in de winkel voor meer informatie!

Lamellendak geheel geopend
Ambiance Lamellendak, LED-verlichting in constructie
Lamellendak met sfeervolle verlichting
Geplaatst op 15 juli 2020