Welkom bij Ambiance Van Brederode

Welkom bij Ambiance Van Brederode

Het grote genieten begint bij Ambiance Van Brederode! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Den Helder, Petten, Schagen en Wieringerwerf.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Van Brederode is al sinds 1876 een bekende naam in de regio Den Helder. Onder de naam Thuis In Van Brederode zijn wij al jaren een bekend adres voor onder andere raambekleding, verf, behang, vloeren en zonwering. Kortom, bij ons vind je alles voor je woning onder één dak. Onze missie? Klanten maximaal laten genieten in en om hun huis. Met een team van 8 vakmensen delen wij graag onze kennis, expertise en ervaring. Dus wil jij deze zomer lekker in de schaduw kunnen zitten en je huis koel houden? Kom eens langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden! 

Behang, verf. vloeren en meer...

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment binnenproducten? Kijk dan op de site van Thuis In Van Brederode: www.van-brederode.nl