Geniet van de zomermaanden met onze sfeervolle accessoires

Lamellendak Renson Algarve met ledverlichting, vrijstaand geplaatst

Tijdens deze warme zomermaanden wil je niets liever dan ontspannen en genieten van het lekkere weer buiten, ook wanneer er weer een hittegolf om de hoek komt kijken. Ambiance heeft mooie en praktische accessoires die je kan toevoegen aan jouw zonnescherm of overkapping.

Warme zomeravonden

Tijdens de warme dagen is niets gezelliger dan ’s avonds barbecueën met je vrienden en familie. Onder de zonwering blijft het langer warm, ook als het in de avond afkoelt. Dat komt door de warmte die terrastegels afgeven. Heb je door de ligging van je terras last van de ondergaande zon? Kies dan voor een passend volant bij jouw zonnescherm.

Langer licht

Om lekker lang op het terras te genieten is buitenverlichting een summer-must-have! Door ledverlichting toe te voegen aan je terrasoverkapping of zonnescherm creëer je een tweede woonkamer buitenshuis. Onze zonwering wordt op maat gemaakt en naar wens kan ledverlichting worden toegevoegd, geheel naar jouw smaak. Daarnaast is de verlichting te personaliseren in verschillende kleuren, passend bij jouw stemming. Zie hier een mooie combinatie van onze producten en accessoires. Kom maar op met al die zomerse spelletjesavonden!

Markilux pergola zonwering, textieldak, zwart aluminium constructie, wit doek, verlichting

Een Nederlands buitje

Ondanks dat de hittegolven in ons land ons om de oren vliegen en het soms net lijkt of je op vakantie in Spanje bent, kan het in Nederland ook wel eens regenen. Ben je nét ontspannen een boek aan het lezen en dan komt er opeens een onverwachte Nederlandse stortbui om de hoek kijken. Ons textieldak is gemaakt van een windvast en waterdicht doek. Dat betekent dat jij lekker droog buiten kunt blijven zitten. Zo kan je in alle rust die laatste paar bladzijdes van je boek uitlezen. Want zeg nou zelf: het tikkende geluid van regen op je screen is wel lekker rustgevend, toch?

Markilux pergola zonwering, textieldak, grijs aluminium constructie, wit doek, led verlichting, terrasverwarming, heaters
Renson Camargue lamellendak, Ledverlichting, infrarood terrasheaters, montage aan gevel

Maak je klaar voor de nazomer!

Geen gedoe met dikke vesten en een stapel dekens. Ook wanneer het kouder wordt kan je nog lang buiten genieten van de nazomer. Dit doe je met onze infrarood heater die we aan je zonwering of overkapping monteren. Ga voor duurzaam en zet maar liefst 92% van de gebruikte elektriciteit om in warmte. Zie al het groen langzaam veranderen in mooie herfstkleuren en geniet warm van deze seizoens-verandering. Zo maak je maanden langer gebruik van je terras.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die zonwering en raamdecoratie jouw woning het hele jaar door kunnen bieden? Bekijk onze moodboards op Pinterest en doe inspiratie op voor je eigen interieur. Heb je behoefte aan vrijblijvend advies van onze eigen Ambiance adviseurs? Kom dan langs in een van onze showrooms!

Maak een afspraak

Interieur moodboard, zonwering, trends 2023, Ambiance Pinterest
Geplaatst op 9 augustus 2022