Verschillende bedieningsmogelijkheden, waaronder elektrisch.
Mogelijkheid tot een cassette die erg geruisloos is.
Zeer kleine lichtkier waardoor het gordijn verduisterend werkt.
Combineer twee stoffen tot één rolgordijn.
Maximaal 3 meter hoog en 4 meter breed. Afhankelijk van de stof.
Koppel max. 3 rolgordijnen aan één systeem. Zelfs onder een hoek van 90 graden.
Kies uit verschillende kleuren en dessins.
2 jaar garantie dankzij het Ambiance Zekerheidspakket

Verosol Rolgordijn

Het Verosol Rolgordijn is niet alleen mooi, maar ook bijzonder zonwerend. De stof is aan de achterzijde voorzien van een gepatenteerde metallic coating die het zonlicht weerkaatst en een extra isolerende laag vormt. Hierdoor zijn de rolgordijnen van Verosol het hele jaar zonwerend en isolerend.

Verosol rolgordijnen staan bekend om hun unieke eigenschappen: tot wel 5 graden koeler in de zomer, extra isolatie in de winter, geen inkijk, wel uitzicht.

Maak kennis met het Verosol Rolgordijn. Mooi en bijzonder zonwerend!

1 2 3 4 5
Somfy io, bediening raambekleding, smart home, mobiel
Verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals elektrisch.
1
Mogelijkheid tot een cassette die erg geruisloos is.
2
Verosol Rolgordijn, blauw, 2 lagen, verduisterend en transparant, slaapkamer
Combineer twee stoffen tot één rolgordijn.
3
Verosol Rolgordijn detail, bovenlat
Koppel max. 3 rolgordijnen aan één systeem. Zelfs onder een hoek van 90 graden.
4
Kies uit verschillende kleuren en dessins.
5

Stoffen

Twin rolgordijn: combineer twee stoffen tot één rolgordijn.

Maximale afmetingen

Maximaal 3 meter hoog en 4 meter breed. Afhankelijk van de stof.

Kleuren

Kies uit verschillende kleuren en dessins.

EPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een Rolgordijnen

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens
Verosol Rolgordijn, wit, lichtdoorlatend, woonkamer

Bespaar op je energierekening!

De rolgordijnen van Verosol zijn naast mooi, elegant en sfeervol ook nog eens zeer functioneel. Want dankzij de gepatenteerde aluminium coating aan de achterzijde hebben deze rolgordijnen een zeer isolerende werking. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden, in de winter blijft juist de warmte binnenshuis. Hierdoor bespaar je met de producten van Verosol tot wel 25% op je energierekening! 

Verosol Rolgordijn, grijs, 2 lagen, verduisterend en transparant, woonkamer

Twin Rolgordijn

Het Verosol Twin rolgordijn biedt plaats aan twee stoffen in één cassette. Door twee stoffen met verschillende transparantie te combineren kan je altijd kiezen voor de optimale verhouding zonwering, privacy en uitzicht. 
Door beide stoffen achter elkaar te plaatsen heb je een volledig ondoorzichtig rolgordijn.

Verosol Rolgordijn detail, bovenlat

Batterijmotor

Een groot aantal rolgordijnen van Verosol kan worden uitgerust met een batterijmotor. Deze motor wordt volledig verwerkt in het rolgordijn en is daardoor onzichtbaar! Met één druk op de knop laat je gemakkelijk het rolgordijn naar boven of naar beneden gaan.

Opladen

De batterijmotor moet bij normaal gebruik ca. eens per drie maanden opgeladen worden. Na een nacht opladen zal de batterij weer enkele maanden meegaan. Het is ook mogelijk de motoren uit te rusten met een zonnepaneeltje. Hierdoor laadt de batterij op tijdens zonnige dagen en zal de batterij minder vaak met de laadsnoer opgeladen hoeven te worden.

Kindveilige bediening

Door gebruik van een motor in binnenzonwering behoren koorden en kabels tot het verleden.! Daarmee voldoen de elektrisch bedienbare producten van Verosol aan de norm voor Child Safety raamdecoratie.

Een passend rolgordijn voor iedere situatie

Een rolgordijn van Verosol is verkrijgbaar met en zonder cassette. Een cassette geeft het rolgordijn een extra luxe uitstraling. Speciaal voor grotere ramen zijn er specifieke uitvoeringen van het rolgordijn die sterk genoeg zijn om een grote breedte te overbruggen en waarbij bovenin voldoende ruimte is om de volledige doekrol kwijt te kunnen wanneer het rolgordijn volledig is opgerold.

Verosol Rolgordijn, de verschillende soorten uitgelegd

Het grote genieten begint bij Ambiance Van Brederode!

Van Brederode is al sinds 1876 een bekende naam in de regio Den Helder. Onder de naam Thuis In Van Brederode zijn wij al jaren een bekend adres voor onder andere raambekleding, verf, behang, vloeren en zonwering. Kortom, bij ons vind je alles voor je woning onder één dak Ons bedrijf is gevestigd in Den Helder. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Den Helder, Petten, Schagen en Wieringerwerf.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Met een team van 8 vakmensen delen wij graag onze kennis, expertise en ervaring. Dus wil jij deze zomer lekker in de schaduw kunnen zitten en je huis koel houden? Kom eens langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden! 

Maak een afspraak