Kies uit vele bedieningsmogelijkheden, zoals ketting en elektrisch.
PowerView® maakt slimme bediening vanaf smartphone of tablet mogelijk!
Onze producten worden altijd exact op maat gemaakt! Maximaal 4 meter breed en 3,5 meter hoog.
Kies voor een gevoerde of ongevoerde stof met een lichtdoorlatende-, verduisterende- of thermo voering.
Vouwt op in complete segmenten, wat leidt tot een plat pakket.
Kies voor een DustBlock® finish, een speciale formule die de stoffen antistatisch en vocht- en vuilafstotend maakt.
Kies uit vele verschillende kleuren en dessins.
2 jaar garantie dankzij het Ambiance Zekerheidspakket

Luxaflex® Vouwgordijn

De vouwgordijnen van Luxaflex® zijn altijd een goede keuze. De vouwgordijnen collectie bestaan uit een uitgebalanceerde selectie van mooie basisstoffen, rijke structuren en luxe dessins.

Ze zijn uit te voeren met kindvriendelijke bediening en verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Kies voor stoffen die afgewerkt zijn met DustBlock, vocht- en vuil afstotend, waardoor je deze perfect kan gebruiken in de keuken of badkamer. Luxaflex® Vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt, zodat deze naadloos in jouw raamkozijn passen.

Het Luxaflex® Vouwgordijn is een mooie en compacte raamdecoratie!

1 2 3 4
Luxaflex PowerView afstandsbediening
Kies uit vele bedieningsmogelijkheden, zoals ketting- en koordbediening, vrij pakket of elektrisch.
1
Kies uit vele verschillende kleuren en dessins.
2
Kies voor een gevoerde of ongevoerde stof met een lichtdoorlatende-, verduisterende- of thermo voering.
3
Vouwt op in complete segmenten, wat leidt tot een plat pakket.
4

Stoffen

Kies voor een gevoerde of ongevoerde stof met een lichtdoorlatende-, verduisterende- of thermo voering.

Maximale afmetingen

Maximaal 4 meter breed en 3,5 meter hoog.

Kleuren

Kies uit vele verschillende kleuren en dessins.

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een Vouwgordijnen

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens

Vouwgordijn op maat

De Luxaflex® Vouwgordijnen zijn vouwgordijnen die voor iedere situatie exact op maat gemaakt worden. Diverse Luxaflex® innovaties zorgen voor een vouwgordijn dat zich soepel laat bedienen. 

Klassiek en stijlvol

De Luxaflex® vouwgordijnen geven een klassieke en stijlvolle touch aan je interieur. Maar vouwgordijnen passen ook goed in een stoer interieur! Kies dan voor donkere kleuren en accenten. De ruime collectie doekkleuren en -dessins biedt altijd een geschikte keuze. 

Flexibele kindveilige bedieningsopties 

Het vouwgordijn kan, naast de standaard koordbediening, worden uitgerust met diverse andere bedieningsmogelijkheden. Met het kindveilige uitbreek bediening hoef jij je geen zorgen meer te maken!

Luxaflex PowerView afstandsbediening

Elektrisch bedienbaar vouwgordijn

Wil je maximaal gemak en comfort? Met Luxaflex PowerView® bedien je het vouwgordijn op afstand met een Pebble® afstandsbediening of smartphone. Deze smart home oplossing maakt het mogelijk meerdere vouwgordijnen (of andere raambekleding) tegelijk te bedienen of scenario's in te stellen voor de ideale stand voor bijvoorbeeld tv kijken, lezen of thuis werken. Ook automatische bediening o.b.v. een tijdschema of spraakbediening behoort tot de mogelijkheden.  

Lees hier meer over Luxaflex® PowerView® Automation

Het grote genieten begint bij Ambiance Van Brederode!

Van Brederode is al sinds 1876 een bekende naam in de regio Den Helder. Onder de naam Thuis In Van Brederode zijn wij al jaren een bekend adres voor onder andere raambekleding, verf, behang, vloeren en zonwering. Kortom, bij ons vind je alles voor je woning onder één dak Ons bedrijf is gevestigd in Den Helder. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Den Helder, Petten, Schagen en Wieringerwerf.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Met een team van 8 vakmensen delen wij graag onze kennis, expertise en ervaring. Dus wil jij deze zomer lekker in de schaduw kunnen zitten en je huis koel houden? Kom eens langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden! 

Maak een afspraak