De vakspecialisten van Ambiance

Het grote genieten begint bij de grootste zonweringsspecialist van Nederland! Dát is de belofte van Ambiance! Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 150 Ambiance-ondernemers en -medewerkers, allemaal met hun eigen specialismen voor je klaar!

Alle medewerkers van Ambiance, van adviseurs tot monteurs, beschikken over de juiste kennis en opleidingen. Product- en montagetrainingen worden verzorgt in eigen huis of door onze leveranciers. Hierdoor ben je verzekerd van een product dat aansluit bij jouw specifieke wensen en dankzij vakkundige montage en onderhoudsadvies jarenlang probleemloos functioneert. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren? Ook dan kunt u rekenen op onze vakspecialisten!

Smart Solar Shading Advisor

De adviseurs van Ambiance beschikken over een afgeronde opleiding tot Smart Solar Shading Advisor (SSSA). Dit betekent dat zij beschikken over specifieke kennis over warmte toetreding en uittreding van;

  • De verschillende type zonwering (buitenzijde) en raamdecoratie (binnenzijde) 
  • Het effect van gebruikte kleuren op isolatie, lichtregulatie en visueel comfort 
  • Wegingsfactoren van (automatische) elektrische aansturing van producten op de Energie Prestatienorm van gebouwen. 

Dankzij deze kennis kunnen we onze klanten vakkundig advies geven m.b.t. het behalen van een prettig binnenklimaat. Ook architecten en aannemers kunnen bij ons terecht voor advies m.b.t. de nieuwe BENG-normering.