Welkom bij Ambiance Kolsters

Welkom bij Ambiance Kolsters

Het grote genieten begint bij Ambiance Kolsters! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Hilvarenbeek, Esbeek, Diessen, Haghorst, Biest-houtakker, Hapert, Bladel, Hulsel, Hooge-mierde, Lage-Mierde, Reusel, Knegsel, Vessem, Duizel, Hoogeloon, Netersel, Casteren, Wintelre, Moergestel, Oirschot, Oost West en Middelbeers.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Al 32 jaar staan wij klaar voor het geven van een gedegen en professioneel advies. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering, terrasoplossingen, maar ook garagedeuren vind je bij Ambiance Kolsters in Hilvarenbeek. Met een team vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Tevens zijn onze zoon en schoondochter betrokken in het bedrijf. Kortom; een echt familiebedrijf, daar zijn we trots op. Kom eens langs in onze ruime showroom dan gaan we samen op zoek naar de oplossing die het beste past bij jouw wensen.

Buitenzonwering, binnenzonwering en meer

De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor Ambiance Zonwering Kolsters een actueel en breed assortiment voert van kwalitatief hoogwaardige producten. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, raamdecoraties, shutters, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vind je bij Ambiance Zonwering Kolsters in Hilvarenbeek.

Service, vakmanschap, en maatwerkoplossingen

Frank en Petronet Kolsters staan klaar om je van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie. Onze producten zijn veelal maatwerkoplossingen daarom biedt Ambiance Kolsters de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Indien gewenst bezoeken wij je aan huis om samen met jou tot een tot een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding te komen. Onze monteurs bieden je service, vakmanschap en nazorg en hebben ervaring in alle te monteren producten. Bij Ambiance Kolsters kun je tevens een service-onderhoudsabonnement afsluiten en ook doen wij renovatie en cleaning van je huidige producten. 

Actuele producten en trends in Hilvarenbeek

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in de sfeervolle showroom op de Beerten 17 te Hilvarenbeek. Laat je inspireren door de meest actuele producten en trends.

Servicegebied Ambiance Zonwering Kolsters

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Kolsters is niet alleen actief in Hilvarenbeek, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Esbeek, Diessen, Haghorst, Biest-houtakker, Hapert, Bladel, Hulsel, Hooge-mierde, Lage-Mierde, Reusel, Knegsel, Vessem, Duizel, Hoogeloon, Netersel, Casteren, Wintelre, Moergestel, Oirschot, Oost West en Middelbeers. Uiteraard worden aanvragen buiten deze gebieden ook in behandeling genomen.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website