Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Raamdecoratie

Bij Ambiance vind je vele soorten raamdecoratie. Zo hebben we voor iedereen de perfecte oplossing. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of maak een afspraak in de showroom.

Binnen heerlijk ontspannen

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis, maar het doet nog zoveel meer. Het reguleert zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy wanneer je dat wilt. Met ons uitgebreide assortiment raambekleding vind je bij ons alles wat je zoekt. Van rolgordijnen tot shutters. Wij hebben het allemaal.

Bij Ambiance vind je een ruim assortiment raambekleding in drie categorieën; De Ambiance huiscollectie, Luxaflex® en Verosol binnenzonwering. Naast uitgebreide keuze uit stoffen en dessins kun je ook kiezen voor slimme bedieningsopties. Denk hierbij aan bediening vanaf je smartphone of automatisch via tijdschema's en ingestelde scenario's.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Luxaflex® Window Styling

In huis hebben drie onderdelen de meeste invloed op de sfeer van je gehele woning. Dat zijn de vloeren, de wanden en de raambedekking. Met de juiste raamdecoratie zorg je ervoor dat jouw persoonlijke sfeer goed overkomt en een goede basis legt. Bij Ambiance kun je terecht voor een compleet assortiment raamdecoratie van Luxaflex®.

Verosol effectieve binnenzonwering

Ben je op zoek naar dé optimale combinatie tussen warmtewering en energiebesparing? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Verosol. Alle binnenzonwering van Verosol is voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. In de zomer zorgt dat voor een zonwerend effect en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Verosol is hierin uniek, zij passen dit als enige in de wereld toe.

Vind de juiste raamdecoratie bij Ambiance Kolsters!

Je kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met zonwering en raamdecoratie op maat. Door middel van ons ruime assortiment voorzien en inspireren wij klanten in de gehele regio Esbeek, Diessen, Haghorst, Biest-houtakker, Hapert, Bladel, Hulsel, Hooge-mierde, Lage-Mierde, Reusel, Knegsel, Vessem, Duizel, Hoogeloon, Netersel, Casteren, Wintelre, Moergestel, Oost- West- en Middelbeers en Oirschot. Uiteraard worden aanvragen buiten deze gebieden ook in behandeling genomen.

Met een team van vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Je kunt bijvoorbeeld energie besparen met een totaalpakket aan zonwering. Wij geven advies over de aanschaf van de juiste raamdecoratie zodat je jarenlang kan genieten van je aanschaf! We willen laten zien dat de juiste raamdecoratie je huis naast sfeervoller ook duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken.

Ambiance Kolsters kan je ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor jouw huidige zonwering product. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de showroom in Hilvarenbeek. Laat je inspireren door de meest actuele en zonnige zonweringtrends!