Ambiance Kolsters is op zoek naar jou!

Ambiance Kolsters bestaat ruim 30 jaar en is een naam die gelijk staat aan kwaliteit en service. Wij hebben een lange ervaring in het blij maken van mensen en het beetje bij beetje mooier maken van de wereld om ons heen met een ruim en inspirerend assortiment in zonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren en raamdecoratie. Dankzij onze passie voor het vak groeien we continu! 

Onze groei zou niet mogelijk zijn zonder gepassioneerde en gemotiveerde collega’s. We hebben dan ook de ambitie om niet alleen dé toonaangevende zonweringspecialist te blijven maar ook als werkgever een prettige en inspirerende werkomgeving te willen bieden. Onze medewerkers leveren immers niet alleen producten, zij doen er ook alles aan om het leven van onze klanten comfortabeler te maken. Met persoonlijke aandacht en deskundig advies met een glimlach zoeken wij samen met onze klanten naar de juiste oplossing voor hun woonwensen. Dat vraagt een betrokken en professionele houding van al onze medewerkers en een gedeelde passie voor onze producten en de wereld om ons heen.

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een:

Monteur Buitendienst (40 uur)

 

Jouw functie & verantwoordelijkheden:

De functie bestaat uit montage van zonwering en verwante producten, zowel bij particulieren en bedrijven. Je werkt op locatie bij klanten. Je bent zelfstandig of met een collega op pad, verantwoordelijk voor een bus met gereedschap en de tevredenheid van onze klanten. Je bent in staat om creatieve en technische verantwoorde oplossingen te bieden. Je monteert en
onderhoud zonwering, garagedeuren en adviseert uit commercieel oogpunt aanverwante producten op een niveau passend bij Ambiance.

Ben jij wie wij zoeken?

Heb jij een technische aanleg, weet jij goed de weg in de gereedschapskist en je bereid cursussen te volgen? Heb je een rijbewijs, ben je communicatief vaardig en flexibel? Dan zoeken wij jou! 

Wij bieden:

  • Fulltime baan in een enthousiast team bij een innoverend bedrijf wat al ruim 30 jaar bestaat 
  • Veel afwisseling
  • Projecten in de ruime omgeving van Hilvarenbeek
  • Werken met modern materiaal
  • Een passend salaris afhankelijk van de kennis en ervaring
  • Prima primaire en secundaire voorwaarden

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Aarzel niet en neem contact op op onderstaand telefoonnummer en vraag naar Benthe Kolsters, of mail je C.V. met motivatie naar benthe.kolsters@ambiance.nl 

Wij zien jouw reactie graag tegemoet komen!