Zonnescherm in Tilburg: creëer jouw schaduwrijke droomterras!

Een zonnige dag in Tilburg: de stad komt tot leven, de terrassen op de Korte Heuvel beginnen voller te raken en je voelt de energie die door de straten stroomt. Maar je wilt niet iedere keer de drukte opzoeken - soms is het ook even fijn om thuis van het lekkere weer te genieten. Maak jouw buitenruimte af met een zonnescherm van Ambiance en kies de gewenste hoeveelheid zon of schaduw die je op dat moment wilt.

Als grootste zonweringspecialist van Nederland hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld in een uitgebreid assortiment zonneschermen. Ook in Tilburg en omgeving kun je terecht voor vakkundige service en zonneschermen met slimme technologieën. Voor welk type zonnescherm je ook gaat, je maakt altijd de juiste keuze!

Ambiance zonnescherm, knikarmscherm Sunline, cassette wit, grijs gestreept doek, somfy io

Ruim assortiment zonneschermen in Tilburg

Ambiance biedt een ruim assortiment aan zonwering voor terrassen, waarbij het zonnescherm de meest gebruikte variant is. Hoewel alle zonneschermen voor schaduw zorgen, bieden de zonneschermen van Ambiance meer dan dat. Wij gaan samen met jou voor een buitenruimte waar je graag komt, waar het fijn vertoeven is en waar familie en vrienden lang willen blijven plakken.

Bij Ambiance begrijpen we dat je op zoek bent naar een zonnescherm die niet alleen functioneel, maar ook stijlvol is. Onze zonneschermen zijn ontworpen met jouw levensstijl in gedachten. Ze bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.
Zonneschermen van alle gemakken voorzien en zoals je ze nooit eerder zag. En je vindt ze gewoon bij jou om de hoek in Tilburg.

Ambiance zonnescherm, knikarmscherm Bergamo, cassette grijs, grijs doek, somfy io

Krachtig knikarm zonnescherm Tilburg

Knikarmscherm is een andere benaming voor het zonnescherm. Onze vakspecialisten stellen de hellingshoek van het knikarmscherm af aan de stand op de zon. Hierbij houden ze ook rekening met de doorloophoogte. Het sterke design van de knikarm garandeert vervolgens een jarenlange strakke werking.

Een knikarm zonnescherm met een bionische pees is onverslijtbaar. De pees is praktisch onbreekbaar, kan niet roesten en is heel stil in gebruik. De uitval van een zonnescherm met knikarm kan vrij lang zijn, het is daarom belangrijk dat het zonnescherm met sterke windkracht ingeklapt blijft.

Ambiance zonnescherm, knikarmscherm Bergamo, cassette grijs, grijs/wit gestreept doek, somfy io

Ontdek het gemak van elektrische zonneschermen

Niet alleen beschermen ze je tegen de zon, maar zonneschermen bieden ook een groot gebruiksgemak. Onze elektrische zonneschermen zijn ontworpen met de modernste technologie, voor een naadloze integratie in jouw huis. Bedien ze hoe jij wilt: met de app op je smartphone of tablet, met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening of via een wandschakelaar. Geniet van de zon en schaduw op jouw manier, met onze elektrische zonneschermen.

Zonnescherm reparatie in Tilburg

Is je zonnescherm toe aan een opknapbeurt of is er een reparatie nodig? Wij bieden een professionele reparatieservice aan in Tilburg en omgeving. Onze ervaren monteurs kunnen je zonnescherm op locatie repareren, zodat deze snel weer als vanouds is.

Om de levensduur te verlengen, is het belangrijk om je zonnescherm zo goed mogelijk te onderhouden. Hoe? Daarover lees je alles in deze inspiratieblog.

Veelgestelde vragen over zonneschermen

Kan ik een zonnescherm laten monteren aan een uitbouw?

Deze vraag krijgen we vaker. Omdat er vaak weinig stenen boven het deur- of raamkozijn zitten, bestaat de kans dat de muur op die plek niet sterk genoeg is. Maar niet getreurd, we maken in dat geval gebruik van zogenaamde verlengde kapsteunen. Zo is het plaatsen van een zonnescherm aan een uitbouw vaak toch mogelijk!

Hoe bepaal ik de juiste maat zonnescherm voor mijn terras of balkon?

We bieden in Tilburg en omgeving een service aan waarbij we de wensen en afmetingen in kaart brengen. Vervolgens adviseren we je over de maat en het type zonnescherm.

Hoe werkt de bediening van een Ambiance zonnescherm?

Er zijn talloze mogelijkheden met elektrische bediening: van een simpele afstandsbediening tot een compleet SmartHome systeem. Liever handmatig je zonnescherm bedienen? Dat is ook altijd een optie.

Is een zonnescherm ook mogelijk bij een breed terras?

Bij Ambiance Zonwering kun je terrasschermen vinden met een breedte tot wel 7 meter, die uit één deel bestaan. Het is ook mogelijk twee schermen strak tegen elkaar te plaatsen met doorlopende voorlijst en cassette.

Meer weten over zonneschermen? Klik hier

Kom langs bij onze showroom nabij Tilburg voor vakkundig advies

Adres showroom:
Ambiance Zonwering Kolsters
Beerten 17
5081 AN Hilvarenbeek

Openingstijden:
Maandag - Op afspraak
Dinsdag - 10:00 - 17:00
Woensdag - 10:00 - 17:00
Donderdag - 10:00 - 17:00
Vrijdag - 10:00 - 17:00
Zaterdag - 10:00 - 14:00
Zondag - Gesloten

Telefoonnummer: 013 505 4803

Maak een afspraak