Prijsindicatie aanvragen voor Luxaflex® Jaloezie
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Luxaflex® Jaloezie

De Luxaflex® Jaloezie is een echte design klassieker: strak, tijdloos en modieus. Daarbij bieden zij ook uitstekende lichtregulering en privacy.

Door de ruime keuze in lamellen, kleuren, dessins en maatvoering is er voor ieder wat wils. Kies voor lamellen van 16, 25, 35, 50 en 70 mm breed.

De Luxaflex® Jaloezie is een echte design klassieker: strak, tijdloos en modieus.

1 2 3 4 5
De aluminium jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken.
1
Kies uit vele verschillende kleuren en dessins.
2
Kies uit vijf verschillende lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 of 70 mm.
3
Mogelijk voor verschillende type ramen, zoals rechte ramen, dakramen, ronde ramen en schuine ramen.
4
Leverbaar tot een breedte van wel 5 meter en een hoogte van 3 meter.
5

Lamelbreedtes

Kies uit 16, 25, 35, 50 of 70 mm.

Maximale afmetingen

16 mm lamellen:
Maximaal 2,7 meter breed of 2,3 meter hoog. Niet in combinatie met elkaar.

25 mm lamellen:
Maximaal 3,3 meter breed of 3 meter hoog. Niet in combinatie met elkaar.

35 mm lamellen:
Maximaal 4,5 meter breed en 3 meter hoog.

50 mm lamellen:
Maximaal 5 meter breed en 3 meter hoog.

70 mm lamellen:
Maximaal 5 meter breed en 3 meter hoog.

EPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Kleuren

Kies uit vele verschillende kleuren en dessins.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Horizontale jaloezieën op maat gemaakt

Van klassiek, gestroomlijnd aluminium tot supermatte tinten, ons bijzonder gevarieerde aanbod biedt een passende afwerking voor alle smaken en interieurs. De lamellen zijn verkrijgbaar in vijf breedtes, zodat je ze makkelijker dan ooit kunt aanpassen aan de grootte van je ramen.

Het zit in de details

Van strakke stijlvolle bovenbak tot decoratieve, geweven banden – maak je design helemaal af met een bijpassende of contrasterende afwerking voor je horizontale jaloezieën.

Flexibele kindveilige bedieningsopties 

De jaloezie kan, naast de standaard koordbediening, worden uitgerust met diverse andere bedieningsmogelijkheden. Met het innovatieve LiteRise® bedien je de jaloezie simpelweg door de onderlat naar boven te duwen of naar beneden te trekken. Erg intuïtief, geen zichtbare koorden en veilig voor kinderen! 

Luxaflex PowerView afstandsbediening

Elektrische jaloezie

Wil je maximaal gemak en comfort? Met Luxaflex PowerView® bedien je de jaloezie op afstand met en Pebble® afstandsbediening of smartphone. Deze smart home oplossing maakt het mogelijk meerdere jaloezieën (of andere raambekleding) tegelijk te bedienen of scenario's in te stellen voor de ideale stand voor bijvoorbeeld tv kijken, lezen of thuis werken. Ook automatische bediening o.b.v. een tijdschema of spraakbediening behoort tot de mogelijkheden.  

Lees hier meer over Luxaflex® PowerView® Automation

Al onze raamdecoratie opties

Raamdecoratie is niet alleen een belangrijke sfeermaker in huis, maar het reguleert ook zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van raamdecoratie die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Koudekerke!

Al sinds 1997 geven wij in Goes en omstreken advies op het gebied van zonwering. En sinds 2017 hebben we ook onze vestiging in Koudekerke. Deze vestiging is gestart om Walcheren beter van dienst te kunnen zijn. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Koudekerke en Walcheren.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Met trots hebben wij ook het label Smart Solar Shading advisor aan onze vestiging toe mogen voegen. Hierdoor kunnen wij je goed advies geven over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in onze showroom, ons team staat graag voor je klaar!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.