Slimme raamdecoratie powered by Motionblinds

Raamdecoratie aangedreven door Motionblinds is een simpele, snelle en slimme oplossing. Ontdek het comfort en gemak van slimme raamdecoratie.

Raamdecoratie aangedreven door Motionblinds is eenvoudig te installeren en te bedienen. Voor installatie is geen bekabeling nodig. De batterijmotoren zitten in de raamdecoratie en kun je opladen met een USB-C kabel. Scan vervolgens de setup code met je smartphone en volg de instructies.

Geschikt voor dupligordijnen, rolgordijnen en jaloezieën

Slimme raamdecoratie powered by Motionblinds is geschikt voor rolgordijnen, dupligordijnen, aluminium en houten jaloezieën. Met Motionblinds is jouw raamdecoratie slim in een minuut. Bedien en activeer je raamdecoratie thuis en buitenshuis in een handomdraai.

Kabelvrij en oplaadbaar

Het installeren van raamdecoratie met Motionblinds is volledig kabelvrij en vereist geen technische kennis. De ingebouwde batterijmotoren zijn oplaadbaar met een standaard USB-C kabel. Bij normaal gebruik hoef je de motor slechts één of twee keer per jaar op te laden.

Scan, verbind en bedien

Na installatie van de raamdecoratie scan je de setup code met de Motionblinds Bluetooth app. Met slechts een paar eenvoudige stappen is je raamdecoratie klaar om via de app te worden bediend. Door timers in te stellen in de app beweegt je raamdecoratie automatisch op vooraf ingestelde tijden, waardoor je zelf niets meer hoeft te doen.

Bedien op verschillende manieren

Een groot voordeel van deze slimme raamdecoratie met Motionblinds is dat je de raamdecoratie op verschillende manieren kunt bedienen:

 • App bediening
  Met de app kun je snel en gemakkelijk via je smartphone of tablet de raamdecoratie bedienen. Dit kan vanuit huis, maar ook op afstand.
 • Handmatige bediening
  Met één trekbeweging aan de ketting komt de raamdecoratie automatisch in beweging. Handig als je er bij staat, of je telefoon niet bij de hand hebt maar ook ideaal voor bijvoorbeeld de oppas of huishoudelijke hulp.
 • Afstandsbediening
  Met de afstandsbediening kun je één of meerdere producten tegelijk bedienen.
 • Stembediening
  Wanneer je de Motionblinds Wi-Fi bridge toevoegt is spraakbesturing ook mogelijk in combinatie met de een spraakbesturingssysteem van Google, Alexa of SmartThings.

Een simpele trekbeweging

De handmatige bediening is een unieke functionaliteit van Motionblinds. Met een handmatige trek aan de ketting breng je de raamdecoratie automatisch in beweging. Dit is een fijne toevoeging op slimme bedieningsopties, zonder dat daar een smartphone of afstandsbediening voor nodig is.

Automatiseer met timers

Met Motionblinds kun je de bediening van jouw raamdecoratie ook automatiseren. Door het toevoegen van timers kan op elk gewent moment de raamdecoratie open en dicht gaan. Op vooraf ingestelde tijden beweegt de raambekleding automatisch naar de gewenste posities. Een fijne toevoeging, want zo hoef je er zelf niet meer aan te denken.

Veilig en energiebesparend

Slimme raamdecoratie maakt je huis veilig en energiebesparend. Met vooraf ingestelde timers kan op elk gewenst moment de raamdecoratie open en dicht gaan, waardoor je huis altijd bewoond lijkt. Ook kan, door toevoeging van temperatuursensoren, je raamdecoratie automatisch reageren op veranderende temperaturen binnen en buiten het huis, en helpt zo energie te besparen.

Motionblinds en jouw slimme woning

Als je huis al slim is, kun je Motionblinds raamdecoratie integreren in je smart home-ecosysteem en laten samenwerken met andere apparaten zoals verlichting en de thermostaat. Als je huis nog niet slim is, is Motionblinds een perfecte eerste stap naar een intelligentere woning.

Supersnelle installatie

Het instellen van raambekleding met bluetooth-motoren duurt slechts een minuut. Scan simpelweg de setup code via de Motionblinds bluetooth app. Volg enkele eenvoudige stappen in de app om de installatie te voltooien, waarna de raambekleding gereed is om met een smartphone te worden bediend. Motionblinds bluetooth waarborgt 100% privacy: het werkt zonder bridge, zonder registratie en zonder afhankelijkheid van de cloud.

Wij adviseren je graag

Onze specialisten nemen je graag mee in de wereld van Motionblinds. Maak een afspraak en ervaar Motionblinds zelf in een van onze winkels.

Maak een afspraak