Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Een vouwdak op maat

Net zo weerbestendig als een terrasoverkapping, maar met de flexibiliteit van een textieldak: dat zijn de PVC-vouwdaken van Ambiance. 100% waterdicht en naar eigen voorkeur te openen en te sluiten. Doordat het vouwdak gemakkelijk kan worden geopend en gesloten, is het een flexibel systeem om de hoeveelheid zonlicht en schaduw te regelen.

Wat is een PVC-vouwdak?

De PVC-vouwdaken van Ambiance zijn zonweringssystemen gemaakt van een vouwbaar PVC-doek. PVC staat voor ‘polyvinylchloride’, een duurzaam en weersbestendig kunststofmateriaal. Het vouwdak wordt aan een kant bevestigd aan de gevel en aan de andere kant staande gehouden door twee stevige palen.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 3000, zwarte aluminium constructie, vrijstaand, beige doek
Plaats het vouwdak op iedere gewenste plek

Een vouwdak als overkapping

Dankzij de stevigheid van het PVC-materiaal is het vouwdak van Ambiance ideaal als overkapping voor een terras of buitenruimte. Het beschermt efficiënt tegen wind en geeft beschutting tegen regen. Hierdoor kan je jouw terras of buitenruimte comfortabel het hele jaar door gebruiken.

Een PVC-vouwdak is op alle fronten een flexibel zonweringssysteem, ook qua montage. Gecombineerd met glazen wanden maak je simpel een prachtige, weerbarstige tuinkamer.

Ontdek de lamellendaken en textieldaken

Voor wie op zoek is naar een goede overdekking voor eigen terras of tuin, maar iets anders wil dan een PVC-vouwdak, heeft Ambiance nog andere producten. Zo zijn onze lamellendaken en textieldaken een populair alternatief.

Ontdek de lamellendaken

Ontdek de textieldaken

Kom langs in de Ambiance showroom!

Benieuwd naar hoe een PVC-vouwdak eruit ziet? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Hier kan je ons assortiment bekijken. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met jouw wensen. Ontdek welk zonweringssysteem bij jou past. Liever eerst zelf verder verdiepen? Ambiance voorziet je van informatie.
Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 5000, grijs aluminium constructie, wit doek, wit vario volant
Maak het vouwdak extra weerbestendig dankzij diverse luxe opties

De voordelen van een vouwdak

Van zonnig en heet tot een fikse regenbui; het Nederlandse klimaat heeft het allemaal. Slim dat jij je daartegen wilt beschermen, zodat je het hele jaar door geniet van je buitenruimte. De flexibiliteit van een PVC-vouwdak helpt je hierbij.

  • Direct bescherming tegen zonlicht en UV-stralen: De felle zon is niet opgewassen tegen de directe bescherming dat een inklapbaar dak biedt.
  • Beschutting tegen regen: Onverwachte regenbuien hebben geen invloed meer op je plannen om in de tuin te genieten. Door de eenvoudig te openen en te sluiten panelen die 100% waterbestendig zijn, ben je altijd beschermt tegen het natte weer.
  • Een schaduwrijke omgeving tegen intense hitte: Jouw vouwdak is een schaduwrijk toevluchtsoord waar je kan ontsnappen aan de hitte en toch van de buitenomgeving kan genieten.
  • Mogelijkheid om te ventileren of een briesje toe te laten: de vouwpanelen kunnen ook gedeeltelijk open om frisse lucht binnen te laten.
  • Altijd kunnen ontspannen en genieten: Dankzij het vouwdak is je buitenruimte een verlengstuk waar je het hele jaar door van kan genieten.

Personaliseer jouw PVC-vouwdak

Ambiance biedt een tal aan mogelijkheden om jouw vouwdak functioneler en luxueuzer te maken. Zo stel je zelf een vouwdak samen dat perfect aansluit bij de uitstraling van je woning en persoonlijke smaak. Van flexibele glazen wanden tot screens en van volledig geïntegreerde LED-verlichting tot een externe terrasverwarming.

Al onze overkapping opties

Met de juiste overkapping creëer je een tweede leefruimte buiten of verleng je jouw woonkamer. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van een overkapping die past bij jouw huis en stijl.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Maratec!

De Nederlandse zomers worden droger en heter met meer zomerse en tropische dagen. Daarom geloven wij in een binnen en buiten woonklimaat dat het persoonlijk welzijn verhoogt. Ons team deelt graag hun kennis, expertise en ervaring met jou. Ons bedrijf is gevestigd in Maastricht. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Maastricht en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Service, zekerheid en betrouwbaarheid staan dan bij ons ook hoog in het vaandel. Wij zijn trots dat wij dé zonwering specialist van Limburg zijn en vakspecialist op het gebied van kozijnen, zonwering, terrasoverkappingen en raamdecoraties. Je bent van harte welkom een kijkje te nemen in onze showroom en je te laten inspireren!

Maak een afspraak