Het PVC Vouwdak

Net zo weerbestendig als een terrasoverkapping, maar met de flexibiliteit van een textieldak. En het 100% waterdichte PVC-dak is volledig te openen en te sluiten.

Het vouwdak is zowel aan de gevel als volledig vrijstaand te plaatsen. Uitgerust met screens, glaswanden en een heater creëer je een volledig af te sluiten tuinkamer op iedere gewenste plek.

Uiteraard is ook het vouwdak te voorzien van fraai weggewerkte verlichting. De hemelwaterafvoer is geïntegreerd in de staanders.

Welk vouwdak je ook kiest. Je kiest altijd voor de hoogste kwaliteit van de grootste zonweringspecialist van Nederland!

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een PVC-Vouwdak

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens
Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 3000, zwarte aluminium constructie, vrijstaand, beige doek
Plaats het vouwdak op iedere gewenste plek

Vrijstaande overkapping 

Een vouwdak is flexibel op alle fronten. Ook qua montage! Want het vouwdak is zowel te plaatsen aan de gevel als vrijstaand. Hierdoor is het vouwdak op iedere gewenst plek mogelijk! Gecombineerd met glazen wanden maak je daarmee op iedere gewenste plaats een tuinkamer. 

Er is geen helling nodig voor de afwatering waardoor de overkapping beschikt over een horizontaal design. 

Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 3000, grijs doek close-up
Van volledig in de buitenlucht tot een weerbestendig dak met één druk op de knop

100% buitenlevengevoel, 100% waterdicht

Het Nederlandse klimaat kent vele gezichten. Van zonnig en heet tot een fikse regenbui waar tegen je je wil beschermen. Andere dagen geniet je juist van de eerste zachte zonnestralen op je huid. 

Onder een vouwdak zit je altijd goed! Schuif het PVC-doek aan de kant en je zit volledig buiten. Maar met het doek dicht ontstaat een strak, 100% waterdicht en windbestendig dak dat beschermt tegen regen of een koel plekje biedt onder de zon. 

Wil je zelf nog wat meer te weten komen over de verschillende manieren om je terras in te richten? Lees dan onze blog over de verschillende type vaste en flexibele terrasoverkappingen. 

Lees meer

Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 5000, grijs aluminium constructie, wit doek, wit vario volant
Maak het vouwdak extra weerbestendig dankzij diverse luxe opties

Tal van personaliseringsopties

Hoe en wanneer je ook gebruik wil maken van je buitenruimte... een vouwdak maakt het mogelijk! Het vouwdak, op de foto hiernaast uitgerust met een ingebouwd windvast screen met transparant kijkvensters, is namelijk helemaal naar jouw wens te voorzien van extra opties. Van flexibele glazen wanden tot screens en van volledig geïntegreerde LED-verlichting tot een externe terrasverwarming.

Jij kiest voor kwaliteit met een lange levensduur. Wij geven een top-garantie van 5 jaar.
Speciaal voor jouw buitensituatie op maat gemaakt.
Ruime keuze uit RAL- en doekkleuren
Advies, opmeten, maken, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!
Volledig vrijstaand te plaatsen
Een vouwdak is 100% waterdicht
Enthousiaste vakmensen met kennis van energiebesparing.

Het grote genieten begint bij Ambiance Maratec!

De Nederlandse zomers worden droger en heter met meer zomerse en tropische dagen. Daarom geloven wij in een binnen en buiten woonklimaat dat het persoonlijk welzijn verhoogt. Ons team deelt graag hun kennis, expertise en ervaring met jou. Ons bedrijf is gevestigd in Maastricht. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Maastricht en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Service, zekerheid en betrouwbaarheid staan dan bij ons ook hoog in het vaandel. Wij zijn trots dat wij dé zonwering specialist van Limburg zijn en vakspecialist op het gebied van kozijnen, zonwering, terrasoverkappingen en raamdecoraties. Je bent van harte welkom een kijkje te nemen in onze showroom en je te laten inspireren!

Maak een afspraak