Heerlijk ontspannen binnen

Heerlijk ontspannen binnen

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis. Maar het doet nog zoveel meer. Het reguleert zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy wanneer je dat wilt.

Met ons uitgebreide assortiment raambekleding vind je bij ons alles wat je zoekt. Van rolgordijnen tot shutters. Wij hebben het allemaal.

Luxaflex® Window Styling

In huis hebben drie onderdelen de meeste invloed op de sfeer van je gehele woning. Dat zijn de vloeren, de wanden en de raambedekking. Met de juiste raamdecoratie zorg je ervoor dat jouw persoonlijke sfeer goed overkomt en een goede basis legt. Bij Ambiance kun je terecht voor een compleet assortiment raamdecoratie van Luxaflex®.

Verosol effectieve binnenzonwering

Ben je op zoek naar dé optimale combinatie tussen warmtewering en energiebesparing? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Verosol. Alle binnenzonwering van Verosol is voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. In de zomer zorgt dat voor een zonwerend effect en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Verosol is hierin uniek, zij passen dit als enige in de wereld toe.