Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Raamdecoratie

Bij Ambiance vind je vele soorten raamdecoratie. Zo hebben we voor iedereen de perfecte oplossing. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of maak een afspraak in de showroom.

Binnen heerlijk ontspannen

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis, maar het doet nog zoveel meer. Het reguleert zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy wanneer je dat wilt. Met ons uitgebreide assortiment raambekleding vind je bij ons alles wat je zoekt. Van rolgordijnen tot shutters. Wij hebben het allemaal.

Bij Ambiance vind je een ruim assortiment raambekleding in drie categorieën; De Ambiance huiscollectie, Luxaflex® en Verosol binnenzonwering. Naast uitgebreide keuze uit stoffen en dessins kun je ook kiezen voor slimme bedieningsopties. Denk hierbij aan bediening vanaf je smartphone of automatisch via tijdschema's en ingestelde scenario's.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Luxaflex® Window Styling

In huis hebben drie onderdelen de meeste invloed op de sfeer van je gehele woning. Dat zijn de vloeren, de wanden en de raambedekking. Met de juiste raamdecoratie zorg je ervoor dat jouw persoonlijke sfeer goed overkomt en een goede basis legt. Bij Ambiance kun je terecht voor een compleet assortiment raamdecoratie van Luxaflex®.

Verosol effectieve binnenzonwering

Ben je op zoek naar dé optimale combinatie tussen warmtewering en energiebesparing? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Verosol. Alle binnenzonwering van Verosol is voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. In de zomer zorgt dat voor een zonwerend effect en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Verosol is hierin uniek, zij passen dit als enige in de wereld toe.

Vind de juiste raamdecoratie bij Ambiance Nijmegen!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou voorzien van het beste advies met de beste producten. Ben je op zoek naar producten voor binnen? Voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres!

Door middel van ons ruime assortiment voorzien en inspireren wij klanten in de gehele provincie Gelderland, met name in Nijmegen, Malden, Berg en Dal, Ooij, Groesbeek, Wijchen en Beuningen.

Vind je het lastig om te kiezen uit de ruime collectie raamdecoratie? Geen probleem, bij Ambiance Nijmegen staat een team van zes vakmensen voor je klaar. Ambiance Nijmegen ondernemer Gerard Centen: ‘’ Wij vinden veiligheid, gezondheid en milieu erg belangrijk en waren dan ook als een van de eerste bedrijven in Nederland in het bezit van een VCA*-certificering.’’ Onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en sfeer.

Wij geven advies over de aanschaf van de juiste raamdecoratie zodat je jarenlang kan genieten van je aanschaf. Met de juiste keuze raamdecoratie maak je de woning niet alleen duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler, je introduceert ook veel sfeer in je interieur! Kom eens een kijkje nemen in onze nieuwe, moderne showroom en laat je inspireren voor de toekomst!

Wilt u langskomen? Maak een afspraak!

Om u optimaal te kunnen adviseren maken we graag een persoonlijke afspraak in onze showroom. Zo weet u zeker dat er een adviseur voor u klaar zit! 

Adviesgesprek