De grootste specialist in raamdecoratie en zonwering

 • Geniet langer op je terras of balkon
 • Duurzaam en comfortabel binnenklimaat
 • Complete service: inmeten, op maat maken en monteren

5 Redenen om voor Ambiance te kiezen.

Met dit cijfer zijn we zeker blij, maar het kan altijd nóg beter.
Jij kiest altijd voor kwaliteit met een lange levensduur. Daarom geven wij je een topgarantie van 5 jaar.
Al onze producten worden met zorg speciaal voor jou op maat gemaakt.
De grootste keuze in binnen- en buitenzonwering.
Wij regelen alles voor je tot in de puntjes. En dat zie je terug in ons hoge klant-beoordelingscijfer.

Met deze tips geniet je bij zon, regen én tot 's avonds laat van jouw terras.

Lekker koel binnen met de juiste zonwering.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Ambiance Resec - Ede

Ben je op zoek naar dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in de omgeving van Ede, Wageningen, Oosterbeek, Renkum, Lunteren, Bennekom of een andere plaats in de provincie Gelderland? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Ambiance Zonwering Resec - Ede, want wij hebben een veelzijdig assortiment als het aankomt op zonweringen. Wij hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgebouwd en kunnen jou daarom uitstekend adviseren wat passend is bij jouw wensen én bij jouw woning. Het maakt niet uit wat voor type zonwering je zoekt in Wageningen, Oosterbeek, Ede, Renkum, Lunteren, Bennekom en omstreken. Wij heten je van harte welkom!

Buiten zonwering van hoogwaardige kwaliteit bij de specialist in Ede

Je bent bij Ambiance Zonwering Resec - Ede, nabij Wageningen, Oosterbeek, Renkum, Lunteren en Bennekom, op het juiste adres voor producten op het gebied van zonwering. Net als jij weten ook onze vakspecialisten dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Van een luxe tuinkamer tot een zonnescherm. In ons uiteenlopende assortiment vind je onder andere:

 • Markies: Deze unieke constructie is bestand tegen wind en zonnestralen.
 • Screens: Deze vormen uitstekende zonwering en bieden extra privacy, omdat buitenstaanders niet naar binnen kunnen kijken.
 • Terrasoverkapping: Een stijlvolle oplossing wanneer je langer buiten wil zitten op regenachtige dagen of op koudere dagen.
 • Zonneschermen: Voor schaduw op jouw terras of jouw balkon, waarbij de ruimte eronder optimaal kan worden benut.

Raamdecoratie bij Ambiance Resec - Ede in Gelderland

Naast buitenzonwering, biedt Ambiance Zonwering Resec Ede in Ede (Gelderland) je een veelzijdig assortiment in raamdecoratie en binnenzonwering. Heb je last van de zon en ben je op zoek naar een stijlvolle oplossing die passend is voor jouw interieur? In ons assortiment vind je onder andere de volgende binnenzonwering:

 • Jaloezieën: Voor iedere situatie hebben wij een geschikte jaloezie, omdat je de keuze hebt uit PVC, aluminium en hout.
 • Paneelgordijnen: Ideaal voor grote ramen en is een mooi alternatief voor gordijnen.
 • Rolgordijnen: Gegarandeerd passend bij ieder interieur en worden gemaakt van kwalitatieve stoffen.
 • Shutters: Uitstekende oplossing wanneer je op zoek bent naar stijlvolle raamdecoratie.

Bediening voor jouw zonwering verkrijgbaar bij de specialist in Ede

Wanneer je de juiste zonwering hebt gevonden die perfect past bij jouw woning, denk dan eens na over de bediening. Bij Ambiance Zonwering Resec - Ede, dichtbij Wageningen in de provincie Gelderland, vinden wij het gemak en het comfort dat wij bieden belangrijk. Wij begrijpen het helemaal wanneer je vanuit jouw luie stoel je zonwering wil bedienen en niet op wil staan. Daarom wordt de buitenzonwering die wij plaatsen voorzien van op afstand bedienbare motoren van Somfy. Ook voor binnenzonwering zijn er diverse slimme en kindveilige bedieningsopties. Daarnaast bieden wij een breed scala aan andere accessoires voor buitenzonwering.

Laat je adviseren door onze vakspecialisten

Kom naar de showroom van Ambiance Zonwering Resec - Ede en laat je persoonlijk adviseren door de vakspecialisten over zonwering die passend is voor jou. Wij nemen al jouw zorgen uit handen en je blijft na aankoop verzekerd van onze garantie en onze service. Ambiance Zonwering Resec - Ede is werkzaam in Gelderland in onder andere de plaatsen Bennekom, Ede, Lunteren, Oosterbeek, Wageningen. Neem bij vragen of voor het maken van een afspraak contact op via (0318) 64 33 76.