Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

PVC-Vouwdaken

Net zo weerbestendig als een terrasoverkapping, maar met de flexibiliteit van een textieldak. En het 100% waterdichte PVC-dak is volledig te openen en te sluiten.

Verleng je buitenleven met een PVC-Vouwdak als overkapping

Kom in onze showroom de verschillende PVC-Vouwdaken bekijken. De specialisten van Ambiance kunnen je dan vertellen waarop je moet letten als je een PVC-Vouwdak koopt. Zo is een vouwdak zowel aan de gevel als volledig vrijstaand te plaatsen. En kun je 'm uitrusten met o.a. screens, glaswanden, verlichting en een heater. Wil je je eerst zelf verdiepen in de mogelijkheden? Kijk dan hieronder.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 3000, zwarte aluminium constructie, vrijstaand, beige doek
Plaats het vouwdak op iedere gewenste plek

Vrijstaande overkapping 

Een vouwdak is flexibel op alle fronten. Ook qua montage! Want het vouwdak is zowel te plaatsen aan de gevel als vrijstaand. Hierdoor is het vouwdak op iedere gewenst plek mogelijk! Gecombineerd met glazen wanden maak je daarmee op iedere gewenste plaats een tuinkamer. 

Er is geen helling nodig voor de afwatering waardoor de overkapping beschikt over een horizontaal design. 

Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 3000, grijs doek close-up
Van volledig in de buitenlucht tot een weerbestendig dak met één druk op de knop

100% buitenlevengevoel, 100% waterdicht

Het Nederlandse klimaat kent vele gezichten. Van zonnig en heet tot een fikse regenbui waar tegen je je wil beschermen. Andere dagen geniet je juist van de eerste zachte zonnestralen op je huid. 

Onder een vouwdak zit je altijd goed! Schuif het PVC-doek aan de kant en je zit volledig buiten. Maar met het doek dicht ontstaat een strak, 100% waterdicht en windbestendig dak dat beschermt tegen regen of een koel plekje biedt onder de zon. 

Wil je zelf nog wat meer te weten komen over de verschillende manieren om je terras in te richten? Lees dan onze blog over de verschillende type vaste en flexibele terrasoverkappingen. 

Lees meer

Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 5000, grijs aluminium constructie, wit doek, wit vario volant
Maak het vouwdak extra weerbestendig dankzij diverse luxe opties

Tal van personaliseringsopties

Hoe en wanneer je ook gebruik wil maken van je buitenruimte... een vouwdak maakt het mogelijk! Het vouwdak, op de foto hiernaast uitgerust met een ingebouwd windvast screen met transparant kijkvensters, is namelijk helemaal naar jouw wens te voorzien van extra opties. Van flexibele glazen wanden tot screens en van volledig geïntegreerde LED-verlichting tot een externe terrasverwarming.

Al onze overkapping opties

Met de juiste overkapping creëer je een tweede leefruimte buiten of verleng je jouw woonkamer. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van een overkapping die past bij jouw huis en stijl.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Resec - Ede!

Ons team van 28 enthousiaste medewerkers staat voor je klaar! We volgen regelmatig opleidingen en door het volgen van de trends en ontwikkelingen, kunnen we jou voorzien van het beste advies. Ons bedrijf is gevestigd in Ede. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum, Heelsum, Doorwerth, Oosterbeek, Heteren, Lunteren, Barneveld, Scherpenzeel, Otterlo en Wekerom.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Onze allround monteurs, plaatsen de producten zo dat je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Wij adviseren je over de beste oplossing, ook in de meest uitdagende situaties. Zo realiseren we samen de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in één van onze showrooms en ontdek de diversiteit aan producten!

Maak een afspraak