Welkom bij Ambiance Resec - Zevenaar

Welkom bij Ambiance Resec - Zevenaar

Het grote genieten begint bij Ambiance Resec - Zevenaar! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Zevenaar, Arnhem, Didam, Doesburg en omstreken.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Zonwering Resec, met vestigingen in Terborg, Zevenaar en Ede is dé zonweringsspecialist bij jou in de buurt. Ons team van 28 enthousiaste medewerkers staat voor je klaar. We volgen regelmatig opleidingen en door het volgen van de trends en ontwikkelingen, kunnen we jou voorzien van het beste advies.

Onze allround monteurs, plaatsen de producten zo dat je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Wij adviseren je over de beste oplossing, ook in de meest uitdagende situaties. Zo realiseren we samen de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in een van onze showrooms en ontdek de diversiteit aan producten!

 

Buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen en meer

De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor ook Ambiance Resec een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, PVC-vouwdaken, lamellendaken en pergola systemen vind je bij Ambiance Resec in Terborg, Zevenaar en Ede.

Service en herkenbaarheid in Zevenaar

De zonweringspecialisten van Ambiance Resec - Zevenaar staan klaar om je van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat je de juiste keuze zonwering kunt maken voor jouw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance Resec de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Er zijn maar weinig plaatsen waar niet voor comfort, schaduw of veiligheid gezorgd kan worden. Indien gewenst bezoekt Resec je ook aan huis.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance Resec kan je ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor jouw huidige zonwering product. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in de showroom aan de James Wattstraat 2 in Zevenaar. Laat je inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze site vind je meer informatie over de acties, koopzondagen en eventuele open dagen van Ambiance Resec - Zevenaar.

Servicegebied Ambiance Resec - Zevenaar

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Resec - Zevenaar is actief in de gehele regio Zevenaar, Arnhem, Didam, Doesburg en omstreken.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website