Kies uit een roldeur op rails of een hordeur met scharnieren.
Geniet van de frisse buitenlucht zonder last te hebben van vervelende insecten in huis.
De hordeuren zijn gemaakt van aluminium geëxtrudeerde profielen waardoor ze extra stevig zijn.
2 jaar garantie dankzij het Ambiance Zekerheidspakket

Unilux Vaste Hordeur

De Unilux Vaste Hordeur biedt je een luxe oplossing waarbij het klemmen en over de grond slepen van een hordeur verleden tijd is. Je kunt hierbij kiezen uit schuivend op rails of een hordeur met scharnieren. Ook kun je kiezen uit vijf standaard RAL-kleuren, maar elke andere RAL-kleur is ook mogelijk tegen meerprijs.

De Unilux vaste hordeuren kun je ook makkelijk demonteren als je er bijvoorbeeld voor kiest om deze in de winter niet te gebruiken.

Maak kennis met het Unilux Vaste Hordeur. Een luxe oplossing!

Unilux hordeur 1 2 3 4 5
Unilux vaste hordeur detail scharnieren
Kies uit een roldeur op rails of een hordeur met scharnieren.
1
Kies uit 5 standaard RAL-kleuren. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.
2
Unilux vaste hordeur, kattenluik
Kattenluik mogelijk tegen meerprijs.
3
Unilux hordeur
Standaard met zwart PPP gaas, (grijs gaas, pollengaas of extra stevig petscreen gaas optioneel, meerprijs)
4
Unilux schuifhordeur greep detail
Handgrepen zijn gemaakt van RVS.
5

Modellen

Schuifhordeur Luxe: stevige aluminium hordeur schuivend op rails.

Vaste Hordeur Luxe (scharnierend): extra stevige aluminium vaste hordeur.

Maximale afmetingen

Schuifhordeur Luxe:
Maximaal 2 meter breed x 3 meter hoog.

Vaste Hordeur Luxe (scharnierend):
Maximaal 1,4 meter breed x 3 meter hoog.

Kleuren

Kies uit 5 standaard RAL-kleuren: STD 9001, STAD 9010, STD 7016STR, STD 9006 en STD 9005STR. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.

Standaard met zwart PPP gaas geleverd. Tegen meerprijs: grijs gaas, pollengaas of extra stevig petscreen gaas.

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een Horren

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens
Unilux schuif hordeur

Schuifhordeur Luxe

De schuifhordeur kan in sommige gevallen een goede oplossing zijn voor grote deuropeningen en schuifpuien. 

Door plaatsing van rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij de strakke rails boven en onder en het gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd. Daarnaast is het mogelijk om meerdere hordeuren op een rails te plaatsen, zodat een dubbele schuifhordeur ontstaat. Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar.

Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectendichte aansluiting. De hordeuren kun je ook eenvoudig wegnemen in de winterperiode.

 

Unilux hordeur

Vaste Hordeur Luxe (scharnierend)

Solide, betrouwbaar en duurzaam, dat is de scharnierende vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zal deze hordeur nooit klemmen of over de grond slepen. Indien gewenst kan, naast de standaard aluminium schopplaat, een duwplaat gemonteerd worden. Deze plaat kan zowel in het midden, links of rechts als duwplaat fungeren.

De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen. Het 47 mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit.

In-de-dag kan de hordeur Luxe ook als pendeldeur, ofwel saloondeur, geplaatst worden. Voordeel van een dergelijke toepassing is dat de hordeur 2 zijden op kan scharnieren en zo de doorloop makkelijker maakt.

Het grote genieten begint bij Ambiance Van Brederode!

Van Brederode is al sinds 1876 een bekende naam in de regio Den Helder. Onder de naam Thuis In Van Brederode zijn wij al jaren een bekend adres voor onder andere raambekleding, verf, behang, vloeren en zonwering. Kortom, bij ons vind je alles voor je woning onder één dak Ons bedrijf is gevestigd in Den Helder. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Den Helder, Petten, Schagen en Wieringerwerf.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Met een team van 8 vakmensen delen wij graag onze kennis, expertise en ervaring. Dus wil jij deze zomer lekker in de schaduw kunnen zitten en je huis koel houden? Kom eens langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden! 

Maak een afspraak