Het rolgordijn: de ultieme alleskunner

Ambiance rolgordijn, taupe, keuken

Rolgordijnen zijn één van de bekendste vormen van raambekleding. Logisch, want met een strak, tijdloos en effectief design past het in elk interieur. Met de ontelbare mogelijkheden op het gebied van kleur, materiaal en bediening ben je nog lang niet uitgekeken op deze populaire raamdecoratie.

Breed inzetbaar

Rolgordijnen kunnen op iedere situatie toegepast worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en formaten. Deze factoren kunnen zelf samengesteld worden zodat het rolgordijn compleet aansluit op jouw stijl en interieur. Door de mooie stoffen gebaseerd op de laatste trends kunnen rolgordijnen heel stijlvol zijn. Indien gemaakt van het juiste materiaal kunnen rolgordijnen ook in de badkamer toegepast worden.
Monteren in je kunststof of aluminium kozijn zonder te boren? Ook dat kan! Vraag onze specialist naar de mogelijkheden.

Ambiance rolgordijn, licht grijs, draaikiepraam, dakraam, woonkamer
Luxaflex Rolgordijn, groen, lichtdoorlatend, keuken
Rolgordijn transparant wit met afstandsbediening
Rolgordijn elektrisch bedienen is ook een optie

De kwaliteit van Luxaflex®

Bij Ambiance heb je de keuze uit rolgordijnen van verschillende leveranciers. De rolgordijnen van Luxaflex® bieden een enorme keuzevrijheid in kleuren, dessins en transparanties. De transparantie bepaald hoeveel licht een rolgordijn nog doorlaat, de keuze is aan jou. Daardoor kan je spelen met natuurlijk zonlicht en creëer je een ontspannen sfeer in huis. Tevens kun je ervoor kiezen om de bediening elektrisch en zelfs compleet geautomatiseerd te laten maken. Hiermee zorg je voor nóg meer comfort en kan je optimaal genieten van jouw huis.

Bekijk de collectie

Luxaflex Rolgordijn, bruin, lichtdoorlatend, eetkamer
Luxaflex Twist Rolgordijn, duo rolgordijn, wit, lichtdoorlatend, woonkamer

Duurzaam zijn met Verosol

Wil je besparen op je energiekosten? Dan zijn de rolgordijnen van Verosol dus een echte aanrader. Met deze rolgordijnen zorg je voor een aangenamere temperatuur in de zomer en extra isolatie in de winter. Je ervaart voldoende privacy omdat deze rolgordijnen geen inkijk hebben, maar wél maximaal uitzicht. Ideaal voor bijvoorbeeld de ramen in je woonkamer! Wat de rolgordijnen van Verosol dan zo bijzonder maakt vraag je je af? Verosol metaliseert het textiel waardoor deze stoffen extra goede zonwerende, isolerende en privacy gevende eigenschappen hebben.

De raambekleding van Verosol is wederom uit te rusten met een elektrische motor waardoor het gebruikersgemak toeneemt. Het mooie is dat deze motor een lange batterijduur heeft en nagenoeg geruisloos is. De batterij van deze motor kan zelfs opgeladen worden door middel van een zonnepaneel. Zo maak je jouw woning duurzaam.

Bekijk de collectie

Verosol Rolgordijn, wit, transparant, woonkamer
Verosol Rolgordijn, geel, lichtdoorlatend, woonkamer

Genoeg keuze bij Ambiance

Wil je het liever wat meer basic houden? Dat kan! Ambiance heeft een ruime keuze aan eigen rolgordijnen. Deze zijn leverbaar in honderden dessins en kleuren, in verschillende transparanties. 

Een rolgordijn is een geweldige oplossing voor elke woonsituatie. Laat je creativiteit los met de rolgordijnen van Ambiance. Maak een afspraak bij één van onze dealers en vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk de collectie

Ambiance rolgordijn, groen, eetkamer
Ambiance rolgordijn, zwart, lichtdoorlatend, woonkamer
Geplaatst op 12 februari 2020