Welkom bij Ambiance Van Dijk - Kampen

Welkom bij Ambiance Van Dijk - Kampen

Het grote genieten begint bij Ambiance Van Dijk - Kampen! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Kampen en omgeving.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Sinds 1989 hebben we een bekende naam opgebouwd in Kampen en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van jouw woning, zowel binnen als buiten. Wij kunnen een compleet inrichtingsadvies geven en ook de uitvoering verzorgen. Naast binnen- en buitenzonwering kun je bij ons ook terecht voor woninginrichting, kasten, slaapadvies en alles op het gebied van klussen.

Ons team is tecnhisch goed onderlegd, zowel op het gebied van verkoop als op het gebied van montage. Naast technische keuzes helpen wij je ook te kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Wij delen met veel passie onze kennis, expertise en ervaring. Kom eens langs in onze ruime showroom en laat je inspireren!

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website