Slimme raamdecoratie: jouw woonkamer in een nieuw licht

Luxaflex houten jaloezieën, wit, bruine brede ladderband, woonkamer

Vandaag de dag willen we niet alleen genieten van een stijlvolle woonkamer, maar ook rekening houden met duurzaamheid, gebruiksgemak en veiligheid. Gelukkig voldoet slimme raamdecoratie van Ambiance aan al deze eisen. Met een paar instellingen wekt jouw woning zelfs de indruk dat je thuis bent, wat de kans op inbraak kan verminderen.

Een wereld vol mogelijkheden

Raamdecoratie biedt meer opties dan je zou verwachten! Tegenwoordig kun je raamdecoratie volledig automatiseren, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het openen of sluiten. Oplossingen die je woonkamer niet alleen mooier maken, maar ook functioneler. Van spraakgestuurde bediening tot volledig geautomatiseerde systemen, de mogelijkheden van op maat gemaakte raamdecoratie zijn eindeloos. Systemen zoals Luxaflex® PowerView® automation en Ambiance modellen met Somfy motoren zijn de drijvende kracht achter deze innovatie.

Comfort en gemak in één

Bediening kan met een app op je smartphone, tablet, of zelfs met je stem. Handig wanneer je de sfeer in huis wilt veranderen zonder op te staan. Dit is het comfort dat slimme raamdecoratie je kan bieden. Hoeft het voor jou niet zó modern? Een losse afstandsbediening blijft een optie.

Aangename temperatuur zonder airco

Met de juiste combinatie van zonwering, raamdecoratie en slimme bediening voorkom je oververhitting in huis. Met deze combinatie kun je het in huis tot wel 5 graden koelen. Een airco heb je dan meestal niet meer nodig, zeker niet wanneer je ’s-avonds het huis verder koelt door ramen open te zetten. In de herfst- en winterperiode kun je raamdecoratie gebruiken om warmte binnen te houden. Dit doe je door overdag de zonnestralen binnen te laten en als het gaat schemeren de warmte binnen te houden door de raamdecoratie te sluiten.

Dupligordijnen met honingraat zien er niet alleen mooi uit, ze komen ook het beste uit de Energie Prestatie Indicator test qua isolatiewaarde voor raamdecoratie. Dit betekent minder gebruik van airconditioning en verwarming, een win-win situatie voor zowel het milieu als je portemonnee. Maar er zijn andere opties, lees meer over verduisterende raamdecoratie voor slaapkamers voor een heerlijke nachtrust.

Geen zorgen op vakantie

Je kent het wel: je gaat op vakantie en vraagt de buren of familie om je raamdecoratie open en dicht te doen, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Dit is vanaf nu verleden tijd met slimme bediening! Na installatie gaat je raamdecoratie automatisch open en dicht. Zo begint je vakantie ontspannen, omdat je weet dat je jouw huis veiliger achterlaat. Of je nu onderweg bent van werk naar huis, in Parijs bent of op een tropisch eiland, met je smartphone of tablet heb je altijd controle over je raamdecoratie. Zo kun je op elk moment beslissen om de jaloezie op een kiertje te zetten.

Ervaar de luxe raamdecoratie in de showroom

Jouw woonkamer verdient het beste, en met innovatieve oplossingen haal je het beste in huis. Bij Ambiance vind je een breed assortiment in raamdecoratie van verschillende materialen, RAL-kleuren en designs. Zo kun je de perfecte match voor jouw interieur te vinden. Van opengewerkte houten jaloezieën tot elegante plisségordijnen, de raamdecoratie past naadloos in een klassiek, natuurlijk en eclectisch interieur.

Somfy TaHoma switch
Luxaflex® PowerView® Automation
Geplaatst op 27 juni 2024