5 Redenen om voor Ambiance te kiezen.

9,5
Met dit cijfer zijn we zeker blij, maar het kan nóg beter. We willen dit jaar nog een 9 op ons rapport.
Jij kiest altijd voor kwaliteit met een lange levensduur. Daarom geven wij je een topgarantie van 5 jaar.
Al onze producten worden met zorg speciaal voor jou op maat gemaakt.
De grootste keuze in binnen- en buitenzonwering.
Wij regelen alles voor je tot in de puntjes. En dat zie je terug in ons hoge klant-beoordelingscijfer.

Een energiebesparend zonweringplan zorgt voor een duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

Ambiance Van Ewijk

Bent u op zoek naar dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in de omgeving van Ede, Wageningen, Oosterbeek, Renkum, Lunteren, Bennekom of een andere plaats in de provincie Gelderland? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Ambiance Zonwering van Ewijk in Ede, want wij hebben een veelzijdig assortiment als het neerkomt op zonweringen. Wij hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgebouwd en kunnen u daarom uitstekend adviseren wat passend is bij uw wensen én bij uw woning. Het maakt niet uit wat voor type zonwering u zoekt in Wageningen, Oosterbeek, Ede, Renkum, Lunteren, Bennekom en omstreken. Wij heten u van harte welkom!

Buiten zonwering van hoogwaardige kwaliteit bij de specialist in Ede

U bent bij Ambiance Zonwering van Ewijk in Ede, nabij Wageningen, Oosterbeek, Renkum, Lunteren en Bennekom, op het juiste adres voor producten op het gebied van zonwering. Net als u weten ook onze vakspecialisten dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Van een luxe tuinkamer tot een zonnescherm. In ons uiteenlopende assortiment vindt u onder andere:

  • Markies: Deze unieke constructie houdt stand tegen wind en zonnestralen van voren en opzij.
  • Screens: Deze vormen uitstekende zonwering en bieden extra privacy, omdat buitenstanders niet naar binnen kunnen kijken.
  • Terrasoverkapping: Een stijlvolle oplossing wanneer u langer wilt buiten zitten op regenachtige dagen of op koudere dagen.
  • Zonneschermen: Voor schaduw op uw terras of uw balkon, waarbij de ruimte eronder optimaal kan worden benut.

Binnen zonwering bij Ambiance Zonwering van Ewijk Ede in Gelderland

Naast buiten zonwering, biedt Ambiance Zonwering van Ewijk in Ede (Gelderland) u een veelzijdig assortiment in binnen zonwering. Heeft u last van de zon en bent u op zoek naar een stijlvolle oplossing die passend is voor uw interieur? In ons assortiment vindt u onder andere de volgende binnen zonweringen:

  • Jaloezieën: Voor iedere situatie hebben wij een geschikte jaloezie, omdat u de keuze heeft uit PVC, aluminium en hout.
  • Paneelgordijnen: Ideaal voor grote ramen en is tevens voor het interieur aantrekkelijk en is een mooi alternatief voor gordijnen.
  • Rolgordijnen: Gegarandeerd passend bij ieder interieur en worden gemaakt van kwalitatieve stoffen.
  • Shutters: Uitstekende oplossing wanneer u op zoek bent naar stijlvolle raamdecoratie die gebaseerd is op het Louvre.

Bediening voor uw zonwering verkrijgbaar bij de specialist in Ede

Wanneer u de juiste zonwering heeft gevonden die perfect past bij uw woning, denk dan eens na over de bediening. Bij Ambiance Zonwering van Ewijk Ede, dichtbij Wageningen in de provincie Gelderland, vinden wij het gemak en het comfort dat wij bieden belangrijk. Wij begrijpen het helemaal wanneer u vanuit uw luie stoel uw zonwering wilt bedienen en niet wilt opstaan. Daarom worden de buiten zonweringen die wij plaatsen voorzien met op afstand bedienbare motoren van Somfy. Ook voor de binnen zonwering zijn er diverse slimme en kindveilige bedieningsopties. Daarnaast bieden wij een breed scala aan andere accessoires voor uw buiten zonwering.

Laat u adviseren door onze vakspecialisten

Kom naar de showroom van Ambiance Zonwering van Ewijk Ede en laat u persoonlijk adviseren door de vakspecialisten over de zonwering die passend is bij u. Wij nemen al uw zorgen uit handen en u blijft na aankoop verzekerd van onze garantie en onze service. Ambiance Zonwering van Ewijk is werkzaam in Gelderland in onder andere de plaatsen Bennekom, Ede, Lunteren, Oosterbeek, Wageningen. Neem bij vragen of voor het maken van een afspraak contact op via (0318) 64 33 76.