39
Vestigingen

Met 39 vestigingen zijn wij de grootste zonweringspecialist van Nederland en is er altijd een Ambiance specialist bij jou in de buurt.
157
Vakspecialisten

Onze vakspecialisten zijn experts op het gebied van zonwering. Ze weten alles over lichtinval, montage en sfeer.
8,7
Klantwaardering

Met dit prachtige cijfer van onze klanten zijn we zeker blij, maar het kan nóg beter. We willen dit jaar nog een 9 op ons rapport.
1.242
Producten

Het grootste assortiment zonweringproducten van Nederland vind je hier. Onze productkiezer helpt je snel de keuze te maken die helemaal bij jou past.
100%
Ontzorging

Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit. En van onze unieke geen-zorgen-wij-regelen-alles-service word je vast en zeker ook blij.
Snel en vrijblijvend advies
Advies op maat door onze zonweringspecialisten
Neem contact op

Openingstijden

Maandag
12.00 - 17:30
Dinsdag
12:00 - 17:30
Woensdag
12:00 - 17:30
Donderdag
12:00 - 17:30
Vrijdag
12:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

's avonds op afspraak geopend.

Gratis Eolis 3D io windbeveiling
Gratis Eolis 3D io windbeveiling
t.w.v. € 129,-

Persoonlijke aandacht en kwaliteit en service staan bij Ambiance Zonwering Van Ewijk hoog in het vaandel. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold. Ambiance Zonwering Van Ewijk is aangesloten bij de landelijke Ambiance formule waardoor service, zekerheid en betrouwbaarheid vaste waarden zijn.

In de sfeervol ingerichte showroom ziet u een duidelijk overzicht van de producten van Ambiance Zonwering Van Ewijk. De ruime showroom toont u een diversiteit aan producten. Gratis parkeren is bij Ambiance Zonwering Van Ewijk geen probleem. Vanuit onze showroom in Ede leveren we zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio; Bennekom, Wageningen, Renkum, Heelsum, Doorwerth, Oosterbeek, Heteren, Lunteren, Barneveld, Scherpenzeel, Otterlo en Wekerom.

Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom.