5 Redenen om voor Ambiance te kiezen.

Met dit cijfer zijn we zeker blij, maar het kan nóg beter. We willen dit jaar nog een 9 op ons rapport.
Jij kiest altijd voor kwaliteit met een lange levensduur. Daarom geven wij je een topgarantie van 5 jaar.
Al onze producten worden met zorg speciaal voor jou op maat gemaakt.
De grootste keuze in binnen- en buitenzonwering.
Wij regelen alles voor je tot in de puntjes. En dat zie je terug in ons hoge klant-beoordelingscijfer.

Een energiebesparend zonweringplan zorgt voor een duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

Ambiance Resec - van Ewijk

Ben je op zoek naar dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in de omgeving van Ede, Wageningen, Oosterbeek, Renkum, Lunteren, Bennekom of een andere plaats in de provincie Gelderland? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Ambiance Zonwering Resec - van Ewijk in Ede, want wij hebben een veelzijdig assortiment als het neerkomt op zonweringen. Wij hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgebouwd en kunnen jou daarom uitstekend adviseren wat passend is bij jouw wensen én bij jouw woning. Het maakt niet uit wat voor type zonwering je zoekt in Wageningen, Oosterbeek, Ede, Renkum, Lunteren, Bennekom en omstreken. Wij heten je van harte welkom!

Buiten zonwering van hoogwaardige kwaliteit bij de specialist in Ede

Je bent bij Ambiance Zonwering Resec - van Ewijk in Ede, nabij Wageningen, Oosterbeek, Renkum, Lunteren en Bennekom, op het juiste adres voor producten op het gebied van zonwering. Net als jou weten ook onze vakspecialisten dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Van een luxe tuinkamer tot een zonnescherm. In ons uiteenlopende assortiment vind je onder andere:

  • Markies: Deze unieke constructie houdt stand tegen wind en zonnestralen van voren en opzij.
  • Screens: Deze vormen uitstekende zonwering en bieden extra privacy, omdat buitenstanders niet naar binnen kunnen kijken.
  • Terrasoverkapping: Een stijlvolle oplossing wanneer je langer wilt buiten zitten op regenachtige dagen of op koudere dagen.
  • Zonneschermen: Voor schaduw op jouw terras of jouw balkon, waarbij de ruimte eronder optimaal kan worden benut.

Raamdecoratie bij Ambiance Resec - van Ewijk in Gelderland

Naast buiten zonwering, biedt Ambiance Zonwering Resec van Ewijk in Ede (Gelderland) je een veelzijdig assortiment in raamdecoratie en binnen zonwering. Heb je last van de zon en ben je op zoek naar een stijlvolle oplossing die passend is voor jouw interieur? In ons assortiment vind je onder andere de volgende binnen zonweringen:

  • Jaloezieën: Voor iedere situatie hebben wij een geschikte jaloezie, omdat je de keuze heeft uit PVC, aluminium en hout.
  • Paneelgordijnen: Ideaal voor grote ramen en is tevens voor het interieur aantrekkelijk en is een mooi alternatief voor gordijnen.
  • Rolgordijnen: Gegarandeerd passend bij ieder interieur en worden gemaakt van kwalitatieve stoffen.
  • Shutters: Uitstekende oplossing wanneer je op zoek bent naar stijlvolle raamdecoratie die gebaseerd is op het Louvre.

Bediening voor jouw zonwering verkrijgbaar bij de specialist in Ede

Wanneer je de juiste zonwering heeft gevonden die perfect past bij uw woning, denk dan eens na over de bediening. Bij Ambiance Zonwering Resec - van Ewijk Ede, dichtbij Wageningen in de provincie Gelderland, vinden wij het gemak en het comfort dat wij bieden belangrijk. Wij begrijpen het helemaal wanneer je vanuit uw luie stoel uw zonwering wilt bedienen en niet wilt opstaan. Daarom worden de buiten zonweringen die wij plaatsen voorzien met op afstand bedienbare motoren van Somfy. Ook voor de binnen zonwering zijn er diverse slimme en kindveilige bedieningsopties. Daarnaast bieden wij een breed scala aan andere accessoires voor uw buiten zonwering.

Laat je adviseren door onze vakspecialisten

Kom naar de showroom van Ambiance Zonwering Resec - van Ewijk Ede en laat je persoonlijk adviseren door de vakspecialisten over de zonwering die passend is bij jou. Wij nemen al jouw zorgen uit handen en je blijft na aankoop verzekerd van onze garantie en onze service. Ambiance Zonwering Resec - van Ewijk is werkzaam in Gelderland in onder andere de plaatsen Bennekom, Ede, Lunteren, Oosterbeek, Wageningen. Neem bij vragen of voor het maken van een afspraak contact op via (0318) 64 33 76.