Het grote genieten
begint bij Ambiance.

De grootste zonweringspecialist van Nederland.

Het grote genieten
begint bij Ambiance.

De grootste zonweringspecialist van Nederland.

Het grote genieten
begint bij Ambiance.

De grootste zonweringspecialist van Nederland.

Snel en vrijblijvend advies
Advies op maat door onze zonweringspecialisten
Neem contact op

Ontdek welke producten het beste bij jou passen

Openingstijden

Maandag
12:00 - 17:00
Dinsdag
12:00 - 17:00
Woensdag
12:00 - 17:00
Donderdag
12:00 - 17:00
Vrijdag
12:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

's avonds op afspraak geopend.

Markilux actievoordeel op verlichting
Markilux actievoordeel op verlichting

Ambiance Van Ewijk

Bent u op zoek naar dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in de omgeving van Ede, Wageningen, Oosterbeek, Renkum, Lunteren, Bennekom of een andere plaats in de provincie Gelderland? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Ambiance Zonwering van Ewijk in Ede, want wij hebben een veelzijdig assortiment als het neerkomt op zonweringen. Wij hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgebouwd en kunnen u daarom uitstekend adviseren wat passend is bij uw wensen én bij uw woning. Het maakt niet uit wat voor type zonwering u zoekt in Wageningen, Oosterbeek, Ede, Renkum, Lunteren, Bennekom en omstreken. Wij heten u van harte welkom!

Buiten zonwering van hoogwaardige kwaliteit bij de specialist in Ede

U bent bij Ambiance Zonwering van Ewijk in Ede, nabij Wageningen, Oosterbeek, Renkum, Lunteren en Bennekom, op het juiste adres voor producten op het gebied van zonwering. Net als u weten ook onze vakspecialisten dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Van een luxe tuinkamer tot een simpel zonnezeil van Soliday. In ons uiteenlopende assortiment vindt u onder andere:

  • Markies: Deze unieke constructie houdt stand tegen wind en zonnestralen van voren en opzij.
  • Screens: Deze vormen uitstekende zonwering en bieden extra privacy, omdat buitenstanders niet naar binnen kunnen kijken.
  • Terrasoverkapping: Een stijlvolle oplossing wanneer u langer wilt buiten zitten op regenachtige dagen of op koudere dagen.
  • Zonneschermen: Voor schaduw op uw terras of uw balkon, waarbij de ruimte eronder optimaal kan worden benut.

Binnen zonwering bij Ambiance Zonwering van Ewijk Ede in Gelderland

Naast buiten zonwering, biedt Ambiance Zonwering van Ewijk in Ede (Gelderland) u een veelzijdig assortiment in binnen zonwering. Heeft u last van de zon en bent u op zoek naar een stijlvolle oplossing die passend is voor uw interieur? In ons assortiment vindt u onder andere de volgende binnen zonweringen:

  • Jaloezieën: Voor iedere situatie hebben wij een geschikte jaloezie, omdat u de keuze heeft uit PVC, aluminium en hout.
  • Paneelgordijnen: Ideaal voor grote ramen en is tevens voor het interieur aantrekkelijk en is een mooi alternatief voor gordijnen.
  • Rolgordijnen: Gegarandeerd passend bij ieder interieur en worden gemaakt van kwalitatieve stoffen.
  • Shutters: Uitstekende oplossing wanneer u op zoek bent naar stijlvolle raamdecoratie die gebaseerd is op het Louvre.

Bediening voor uw zonwering verkrijgbaar bij de specialist in Ede

Wanneer u de juiste zonwering heeft gevonden die perfect past bij uw woning, denk dan eens na over de bediening. Bij Ambiance Zonwering van Ewijk Ede, dichtbij Wageningen in de provincie Gelderland, vinden wij het gemak en het comfort dat wij bieden belangrijk. Wij begrijpen het helemaal wanneer u vanuit uw luie stoel uw zonwering wilt bedienen en niet wilt opstaan. Daarom worden de buiten zonweringen die wij plaatsen voorzien met op afstand bedienbare motoren van Somfy. Ook voor de binnen zonwering zijn er diverse slimme en kindveilige bedieningsopties. Daarnaast bieden wij een breed scala aan andere accessoires voor uw buiten zonwering.

Laat u adviseren door onze vakspecialisten

Kom naar de showroom van Ambiance Zonwering van Ewijk Ede en laat u persoonlijk adviseren door de vakspecialisten over de zonwering die passend is bij u. Wij nemen al uw zorgen uit handen en u blijft na aankoop verzekerd van onze garantie en onze service. Ambiance Zonwering van Ewijk is werkzaam in Gelderland in onder andere de plaatsen Bennekom, Ede, Lunteren, Oosterbeek, Wageningen. Neem bij vragen of voor het maken van een afspraak contact op via (0318) 64 33 76.

 

Geen hand, wel een glimlach

Beste bezoeker,

Wij willen u er op attenderen dat onze showroom gewoon geopend is. Wel hebben wij op basis van de voorschriften van het RIVM diverse maatregelen genomen.

Meer over deze maatregelen en het effect op lopende orders/reeds gemaakte afspraken leest u in onze Corona-update.

Lees verder
×