Ambiance Resec is op zoek naar jou!

Ambiance Resec is ruim 15 jaar een naam die gelijk staat aan kwaliteit en service. Wij hebben een lange ervaring in het blij maken van mensen en het beetje bij beetje mooier maken van de wereld om ons heen met een ruim en inspirerend assortiment in zonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren en raamdecoratie. Dankzij onze passie voor het vak zijn wij in 2017 uitgeroepen tot beste zonweringspecialist van Nederland en blijft ons bedrijf groeien.

Onze groei zou niet mogelijk zijn zonder gepassioneerde en gemotiveerde collega’s. We hebben dan ook de ambitie om niet alleen dé toonaangevende zonweringspecialist te blijven maar ook als werkgever een prettige en inspirerende werkomgeving te willen bieden. Onze medewerkers leveren immers niet alleen producten, zij doen er ook alles aan om het leven van onze klanten comfortabeler te maken. Met persoonlijke aandacht en deskundig advies met een glimlach zoeken wij samen met onze klanten naar de juiste oplossing voor hun woonwensen. Dat vraagt een betrokken en professionele houding van al onze medewerkers en een gedeelde passie voor onze producten en de wereld om ons heen.

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een:

Monteur zonwering fulltime

Als Monteur ben je verantwoordelijk voor de correcte montage, afwerking en reparatie van buiten- en binnenzonwering bij onze klanten. Je inventariseert de technische mogelijkheden bij opdrachtgevers en geeft proactieve adviezen inzake de montage.

Voorafgaand aan opdrachten en projecten heb je overleg met de Werkvoorbereiding en Binnendienst om een optimale dienstverlening te garanderen.

Persoons- en opleidingsprofiel:

  • Je bent accuraat en heb goed technisch inzicht
  • Je hebt een technische opleiding (elektrotechniek of installatietechniek)
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent representatief en flexibel
  • Je hebt affiniteit in zonwering en bent bekend met de verschillende materialen
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B

Wat wij bieden:

  • Een afwisselende functie in onze organisatie met een compleet high level serviceniveau met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Prettige werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden
  • Functie-indeling en salaris conform cao en gerelateerd aan je werkervaring

Interesse?

Ben jij die enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Aarzel dan niet en reageer op deze vacature. Stuur je sollicitatie voorzien van curriculum vitae t.a.v. Femke Renting naar f.renting@resec.nl. Of bel ons voor meer informatie.

IJsselweg 17 Terborg - T 0315 34 22 72

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.