Heerlijk ontspannen binnen

Heerlijk ontspannen binnen

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis. Maar het doet nog zoveel meer. Het reguleert zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy wanneer je dat wilt.

Met ons uitgebreide assortiment raambekleding vind je bij ons alles wat je zoekt. Van rolgordijnen tot shutters. Wij hebben het allemaal.

Verosol effectieve binnenzonwering

Ben je op zoek naar dé optimale combinatie tussen warmtewering en energiebesparing? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Verosol. Alle binnenzonwering van Verosol is voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. In de zomer zorgt dat voor een zonwerend effect en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Verosol is hierin uniek, zij passen dit als enige in de wereld toe.

Vind de juiste raamdecoratie bij Ambiance Verplancke – Ladan!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou voorzien van het beste advies met de beste producten. Ben je op zoek naar producten voor binnen? Voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres!

Door middel van ons ruime assortiment voorzien en inspireren wij klanten in de gehele regio Zoeterwoude, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Katwijk aan Zee en Noordwijk.

Het brede assortiment zonweringproducten is hoogwaardig, innovatief en trendvolgend. Bestaande uit: binnen- en buitenzonwering, een compleet assortiment raamdecoratie, horren, rolluiken en dé trendproducten van nu textieldaken en terrasoverkappingen. Zo kun je alle vier de jaargetijden lang onbezorgd dineren of heerlijk loungen. En wist je dat je met rolluiken, zonwering en raamdecoratie ook energie bespaart? Niet alleen een mooie en praktische toepassing, maar ook goed voor portemonnee en het milieu.

Wij geven advies over de aanschaf van de juiste raamdecoratie zodat je jarenlang kan genieten van je aankoop! Sinds kort hebben wij ook een totale nieuwe lijn raamdecoratie, te bezichtigen in onze showroom. Kom eens langs en laat je inspireren!