Welkom bij Ambiance Verplancke - Ladan

Welkom bij Ambiance Verplancke - Ladan

Het grote genieten begint bij Ambiance Verplancke - Ladan! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Zoeterwoude, Leiden en Leiderdorp.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Of je nu op zoek bent naar zonwering, raamdecoratie of terrasoverkappingen, Ambiance Zonwering Verplancke-Ladan heeft het! Sinds 2008 onderdeel van Ambiance, maar Ladan is het oudste zonweringsbedrijf van Nederland opgericht in 1873. Wij zijn een bedrijf met een rijke historie en kennis.

Onze vakmensen helpen je graag bij het zoeken naar de beste oplossing voor jouw situatie. Een mooie en praktische toepassing, die vaak ook nog energie bespaart. Dat willen we natuurlijk allemaal. Met Horizon tuin- en serremeubelen onder hetzelfde dak ben je bij ons aan het juiste adres voor een complete tuininrichting. Sinds kort hebben wij ook een totale nieuwe lijn raamdecoratie, te bezichtigen in onze showroom. Kom eens langs en laat je inspireren!

Onze Merken

Ambiance huiscollectie, Markilux, Sunflex, Corradi, doekcollecties van Dicksons, Swela en Markilux, Somfy, Verosol, Happy Cocooning. Wij zijn jouw partner in binnen- en buitenleven! Ambiance Verplancke - Ladan belooft je een koel huis in de zomer en een warm huis in de winter. Dankzij de diverse mogelijkheden op het gebied van zonwering kun je elk seizoen optimaal gebruik maken van jouw binnen- en buitenruimte.

Het brede assortiment zonweringproducten is hoogwaardig, innovatief en trendvolgend. Bestaande uit: binnen- en buitenzonwering, een compleet assortiment raamdecoratie, horren, rolluiken en dé trendproducten van nu textieldaken en terrasoverkappingen. Zo kun je alle vier de jaargetijden lang onbezorgd dineren of heerlijk loungen. En wist je dat je met rolluiken, zonwering en raamdecoratie ook energie bespaart? Niet alleen een mooie en praktische toepassing, maar ook goed voor portemonnee en het milieu.

Bijzonder in ons assortiment zijn de windvaste en waterdichte textieldaken van Corradi. Daarnaast hebben we mooie trendy accessoires in ons assortiment zoals buitenhaarden van Happy Cocooning.

Sinds 2013 delen wij met Horizon Tuin- en Serremeubelen de showroom. Hierdoor bieden wij een compleet aanbod op het gebied van binnen- en buitenleven onder één dak!

Maatwerk voor jou

Ambiance Verplancke - Ladan is graag bereid samen met jou te zoeken naar de beste oplossing voor jouw situatie en wensen. Ook voor speciale situaties kunnen wij veelal een passende oplossing bieden. Je bent van harte uitgenodigd kennis te maken met het complete assortiment in de showroom van Ambiance Verplancke - Ladan aan de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website