Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Overkappingen

Bij Ambiance vind je een terrasoverkapping voor elke tuin. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of maak een afspraak in de showroom.

Nog langer buiten genieten

Een terrasoverkapping is onmisbaar voor iedereen die maximaal van het buitenleven wil genieten. Bij Ambiance vindt je een ruim assortiment oplossingen om het terras de overdekken.

Zoek je een vaste glazen overkapping, of ga je voor één van onze flexibele "cabriolet" oplossingen zoals een lamellendak of PVC-vouwdak? Wat je ook kiest, met een waterdichte overkapping van Ambiance geniet van je van het vroege voorjaar tot laat in de herfst van jouw terras!

Onze terrasoverkappingen

Creëer jouw droomterras

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Ambiance Hawaii 40 terrasoverkapping, tuinkamer, grijs aluminium constructie, glazen schuifwanden

Van overkapping tot tuinkamer

Of je nu kiest voor een glazen overkapping, een PVC-doekoverkapping of lamellendak; dankzij een ruime keuze aan luxe opties maak je de overkapping helemaal af!

Met de toevoeging van screens, glazen wanden, ingebouwde verlichting en een terrasheater maak je van jouw overkapping een weerbestendige tuinkamer! 

Showroombezoek op afspraak

Beste bezoeker, 

I.v.m. drukte adviseren wij om een afspraak te maken voor jouw bezoek aan onze showroom. Dan ben je er van verzekerd dat er een adviseur voor je klaar zit. 

Kom je zonder afspraak, dan kan het voorkomen dat er op dat moment niemand beschikbaar is. 

Je kunt een afspraak maken via de telefoon (0251 31 41 81), per mail (info@zonluik.nl) of door het invullen van een ons afspraakformulier

Tot ziens in onze showroom!

Adviesgesprek