Vraag een adviesgesprek aan

Welkom bij Ambiance Zonluik

Het grote genieten begint bij Ambiance Zonluik! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Uitgeest, Alkmaar, Bergen, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Heiloo, Uitgeest en Velsen.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Zonwering Zonluik is één van de oprichters van de Ambiance Organisatie. In de afgelopen 36 jaar zijn wij uitgegroeid van klein zonweringbedrijf naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van verkoop en montage van binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en garagedeuren. Wij zijn een klein team waardoor persoonlijk contact bij ons standaard is. Dus wil jij de zomerse warmte buiten houden en in de winter extra isoleren? Meer privacy creëren? Wij kunnen je van dienst zijn! Kom eens een kijkje nemen in onze nieuwe, moderne showroom en laat je inspireren voor de toekomst!

Vind de juiste zonwering en garagedeur bij Ambiance Zonluik

Bij Ambiance Zonluik helpen we je graag om uw wensen op het gebied van zonwering en garagedeuren te realiseren. Vanuit onze showroom bedienen wij klanten uit de gehele regio Akersloot, Alkmaar, Bergen, Castricum, de Egmonden, Heemskerk, Heiloo, Limmen, Uitgeest. Al meer dan 36 jaar geven wij onze klanten een eerlijk advies over zonwering en garagedeuren.

Bij Ambiance Zonluik vind je een hoogwaardig assortiment zonwering en garagedeuren waarmee je comfort toevoegt aan je woonomgeving. Ambiance Zonluik in Heiloo is gespecialiseerd in het leveren en monteren van zonweringen en garagedeuren. Wij leveren o.a. knikarmschermen, textieldaken, buitenjaloezieën, Raffstore, markiezen, uitvalschermen, rolluiken, serrezonwering, screens, horren, raamdecoratie en garagedeuren zoals sectionaaldeuren en openslaande deuren.

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit zonwering & garagedeuren zowel voor de particuliere en de zakelijke markt, o.a. scholen, appartementen en kantoren. Wij zijn dealer van onder andere de volgende merken: Ambiance, Somfy, Novoferm, Luxaflex-Outdoor, Roma, Dickson Constant en Sattler.

Wij helpen je graag met een advies waarbij zonwering en garagedeuren je huis niet alleen duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler maken, maar ook meer sfeer en uitstraling aan je woning geeft. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom, wij staan voor je klaar!

Maak een afspraak

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website

Showroombezoek op afspraak

Beste bezoeker, 

I.v.m. drukte adviseren wij om een afspraak te maken voor jouw bezoek aan onze showroom. Dan ben je er van verzekerd dat er een adviseur voor je klaar zit. 

Kom je zonder afspraak, dan kan het voorkomen dat er op dat moment niemand beschikbaar is. 

Je kunt een afspraak maken via de telefoon (0251 31 41 81), per mail (info@zonluik.nl) of door het invullen van een ons afspraakformulier

Tot ziens in onze showroom!

Adviesgesprek