Prijsindicatie aanvragen voor Ambiance Verticale Jaloezie
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Ambiance Verticale Jaloezie

De Ambiance Verticale Jaloezie ook wel Verticale Lamellen past bij ieders smaak en stijl. Doordat je kunt kiezen uit prachtige kleuren, vergrijsde tinten en structuren is er voor ieder wat wils. 

Maak kennis met de Ambiance Verticale Lamellen. Passend bij ieders smaak en stijl!

Ambiance verticale jaloezieën, zwart, transparant, woonkamer 1 2 3 4
Ambiance verticale jaloezieën, grijs, detail
Kies uit stof en kunststof.
1
Kies uit 140 verschillende kleuren, vergrijsde tinten en structuren.
2
Ambiance verticale jaloezieën, geel, detail
Kies uit verschillende lamelbreedtes. Stof: 63, 89 127 mm. Kunststof: 52, 89 of 127 mm.
3
Ambiance verticale jaloezieën, grijs, gesealde lamel, detail
Kies bij stof uit 4 verschillende onderafwerkingen: kunststof, metalen of geen onderketting of gesealde lamel.
4

Lamelbreedtes

Stof: 63, 89 127 mm.
Kunststof: 52, 89 of 127 mm.

Maximale afmetingen

52 mm lamellen:
Maximale 3 meter breed x 2,5 meter hoog.

63 mm lamellen:
Maximale 6 meter breed x 2 meter hoog.

89 mm lamellen:
Maximale 6 meter breed x 3 meter hoog.

127 mm lamellen:
Maximale 6 meter breed x 3 meter hoog.

EPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Kleuren

Kies uit 140 verschillende kleuren, vergrijsde tinten en structuren.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Materialen

De collectie verticale lamellen bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen en materialen. De stoffen lamellen zijn beschikbaar in de verschillende lamelbreedtes: 63 mm, 89 mm en 127 mm. De kunststof lamellen zijn beschikbaar in de verschillende lamelbreedtes: 52 mm, 89 mm en 127 mm.

Ambiance verticale jaloezieën, donker blauw, pvc, verduisterend, detail
Kunststof lamellen
Ambiance verticale jaloezieën, geel, detail
Stoffen lamellen
Ambiance verticale jaloezieën, donker blauw, lichtdoorlatend, badkamer, vochtbestendig

Geschikt voor alle ruimtes

Verticale lamellen zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Verduisterende verticale jaloezieën zijn ideaal in de slaapkamer en kinderkamer. Vocht- en vuilafstotende stoffen komen het best tot hun recht in de badkamer en keuken. En lichtdoorlatende verticale lamellen zorgen voor gezelligheid en privacy in de woonkamer.

De collectie verticale lamellen bevat ook veel stoffen met functionele eigenschappen zoals: beeldschermgeschikt, vochtbestendig, warmtewerend, vlamvertragend en antibacterieel. 

De mooiste afwerkingen

Door te kiezen voor een decoratieve optie geef je jouw verticale lamellen een persoonlijke touch. Er is keuze genoeg, zo kun je kiezen uit verscheidene afwerkingen. Denk hierbij bij stoffen lamellen aan een kunststof onderketting, metalen onderketting, geen onderketting of een gesealde lamel. Bij kunststof heb je alleen de optie uit geen onderketting.

Ambiance verticale jaloezieën, zwart, screen stof, gesealde lamel, detail
Stoffen gesealde lamel
Ambiance verticale jaloezieën, donker blauw, pvc, verduisterend, detail
Kunststof lamel zonder onderketting
Ambiance verticale jaloezieën, grijs, lichtdoorlatend, woonkamer

Geschikt voor alle ramen

Of je kleine of grote ramen, schuine of ongelijke ramen in huis hebt: een verticale jaloezie kan altijd. Onze verticale lamellen kun je op bijna alle ramen in huis toepassen. Ze zijn altijd mooi en functioneel en geschikt voor rechte ramen, schuine ramen of raam/deur combinaties.

Ambiance verticale jaloezieën, licht grijs, lichtdoorlatend, eetkamer

Elektrische bediening

Verticale lamellen zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor je privacy en uitzicht gemakkelijk kunt regelen. Je kunt kiezen uit een koord/ketting bediening, kettingbediening met 'monocommando' of een trek- tuimelslang. Door te kiezen voor een kettingbediening met 'monocommando', kies je voor extra bedieningsgemak. Open, sluit en kantel de lamellen met één ketting. En voor extra comfort laat je jouw verticale jaloezieën uitvoeren met elektrische of app-bediening. Hey Google, open mijn raamdecoratie!

Al onze raamdecoratie opties

Raamdecoratie is niet alleen een belangrijke sfeermaker in huis, maar het reguleert ook zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van raamdecoratie die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Zonluik!

Ambiance Zonwering Zonluik is één van de oprichters van de Ambiance Organisatie. In de afgelopen 33 jaar zijn wij uitgegroeid van klein zonweringbedrijf naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van buiten- en binnenzonwering. Ons bedrijf is gevestigd in Uitgeest. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Uitgeest, Alkmaar, Bergen, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Heiloo, Uitgeest en Velsen.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Wij zijn een klein team waardoor persoonlijk contact bij ons standaard is. Dus wil jij de zomerse warmte buiten houden en in de winter extra isoleren? Meer privacy creëren? Wij kunnen je van dienst zijn! Kom eens een kijkje nemen in onze nieuwe, moderne showroom en laat je inspireren voor de toekomst!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.

Showroombezoek op afspraak

Beste bezoeker, 

I.v.m. drukte adviseren wij om een afspraak te maken voor jouw bezoek aan onze showroom. Dan ben je er van verzekerd dat er een adviseur voor je klaar zit. 

Kom je zonder afspraak, dan kan het voorkomen dat er op dat moment niemand beschikbaar is. 

Je kunt een afspraak maken via de telefoon (0251 31 41 81), per mail (info@zonluik.nl) of door het invullen van een ons afspraakformulier

Tot ziens in onze showroom!

Adviesgesprek