Dickson Constant acryldoek collectie

Dickson Constant acryldoek collectie

Het Franse Dickson Constant is één van de toonaangevende Europese producten van zonweringsdoek.

De zorgvuldig samengestelde collectie bestaat uit veel klassiekers en eigentijdste dessins.

De Dickson Constant doekcollectie

De doeken van Dickson Constant worden vervaardigd van 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl en zijn voorzien van vuil- en waterafstotende Cleangard-behandeling speciaal voor zonwering. Of je nu kiest voor een trendy dessin of een tijdloze uni, met een doek van Dickson Constant ben je verzekerd van een doek dat jarenlang mooi blijft en beschermt tegen de zon!

De collectie zonweringsdoeken van Dickson Constant is onderverdeeld in de hieronder vermelde groepen. Onderaan de pagina vind je een actueel totaaloverzicht van de beschikbare dessins. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze. 

Orchestra

De Orchestra collectie biedt een ruime keuzen uit effen doeken (uni's), de bekende blokstreepdoeken en fantasy doeken. De laatste jaren is de Orchestra collectie uitgebreid met speelse dessins. Dit past in ontwikkeling van de laatste jaren waarin buitenruimte steeds meer in verbinding staat met de binnenruimtes van een woning waardoor er vaker modieuzere keuzes gemaakt worden. Durf jij te kiezen voor een statement aan je gevel? 

bekijk de dessins

Orchestra max

De Ochestra max doeken zijn ontwikkeld voor gebruik in de horeca, waar zonneschermen ook vaak de functie van regenwering hebben. Naast de standaard aanwezige waterafstotende behandeling zijn de Orchestra max doeken voorzien van een extra coating aan de onderkant van het doek. Hierdoor houdt een Orchestra max doek het water langer tegen. Doordat mensen ook thuis vaker van het buitenleven willen genieten worden deze doeken ook wel toegepast in zonneschermen en textieldaken

bekijk de dessins

Infinity doek; naadloos uit één geheel

Infinity DRS; Naadloos zonweringsdoek

Onder de Infinity DRS vallen de doeken die in het overzicht onderaan deze pagina staan onder Orchestra XL en Infinity. Dankzij de verstrekte inslagdraad (die normaal in de breedte van het scherm loopt) kan het doek ook in een kwartslag gedraaid worden toegepast.

De doeken worden geleverd in een rolbreedte tot 320 cm.  Dit maakt het mogelijk om zonweing tot 3 meter uitval te voorzien van een doek uit één geheel, dus zonder stiknaden. Voordeel: minder of geen ‘verdikkingen' die vaak oorzaak zijn van plooien of wafelvorming. En het ziet er ook nog eens bijzonder strak uit! 

bekijk de dessins

Opera

De Opera doeken beschikken over een jaquard weving. Dat is een wat grovere weving die het doek een en symetrisch en driedimensionaal effect geeft. Gecombineerd met in het oog springende dessins zijn de Opera doeken de sfeermaker van je terras. 

bekijk de dessins

Bekijk de dessins

Tip: via 'Gamma' filter je snel op de gewenste doekcollectie. 
Klik op het doek voor een grotere afbeelding en aanvullende informatie.