Ambiance Zonwering Braad

Tuk - Steenwijk

Braad

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van zonwering, het liefst in de omgeving van Meppel, Emmeloord, Steenwijk en Wolvega? Dan bent u op zoek naar Ambiance Zonwering Braad Tuk! Sinds jaar en dag helpen wij klanten uit Steenwijk, Emmeloord, Meppel en Wolvega aan een zonwering van hoge kwaliteit. En dat doen wij steeds naar alle tevredenheid. Wilt u ook graag genieten van schaduw in uw tuin of een koel huis? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van geschikte zonwering.

Zonwering van de specialist in de omgeving van Emmeloord, Steenwijk, Meppel en Wolvega

Ambiance Zonwering Braad Tuk biedt stijlvolle en effectieve oplossingen voor binnen en buiten. U wilt natuurlijk de zon uit uw tuin of zelfs uit huis houden, maar dat moet niet ten koste gaan van het zicht. Bij ons hoeft u zich daar gelukkig geen zorgen over te maken. In ons uiteenlopende assortiment vindt u gegarandeerd een type zonwering die u én handig vindt in het gebruik én vindt passen bij de stijl van uw huis of interieur. In onze showroom treft u onder andere:

  • Rolluiken, waarmee u niet alleen de zon uit huis haalt, maar ook geluiden dempt, nieuwsgierige blikken weert en inbrekers geen kans geeft.
  • Plisségordijnen, waarmee u zelf bepaalt hoeveel daglicht u in huis toelaat en welke sfeer u daarmee creëert.
  • Terrasoverkappingen, waarmee u als het ware uw huiskamer verlengt. Een overkapping zorgt ervoor dat u bij de eerste zonnestralen of de eerste regendruppels toch buiten kunt zitten. Brandt de zon iets teveel op uw huid? Dan biedt de overkapping een plek met schaduw.
  • Vouw- en textieldak, hiermee creëert u gemakkelijk wat schaduw op uw terras. De palenconstructie van een vouw- en textieldak is zeer stevig en is bestand tegen wind en regen.

Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment van Ambiance Zonwering Braad Tuk. In onze showroom vindt u ook onze andere opties. Wij bespreken deze graag met u tijdens uw bezoek!

Zonwering in uw tuin te Steenwijk, Meppel, Wolvega of Emmeloord? Vergeet de bediening niet

U heeft een geschikt soort zonwering gekozen, gefeliciteerd! Maar heeft u al over de bediening van uw zonwering gedacht? Als u in uw luie ligstoel ligt, dan heeft u waarschijnlijk weinig zin om op te staan om uw zonwering te verstellen. Hoe fijn zou het zijn als u met behulp van elektrische bediening of automatische bediening uw zonwering in de juiste stand kunt zetten? Ook daarvoor bent u bij Ambiance Zonwering Braad Tuk aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten elektronische bedieningen die gemakkelijk in het gebruik zijn en u nog meer comfort bieden in het dagelijks leven.


Contact

Voor meetafspraken of offerteaanvragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

Contactformulier

Adres showroom

Roomweg 11
8334 NR Tuk - Steenwijk

Plan uw route

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 12:30 & 13:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 12:30 & 13:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 12:30 & 13:30 - 17:30 & 18:00 - 20:00
vrijdag
09:30 - 12:30 & 13:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Showroom gesloten, telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona-virus zijn onze deuren gesloten tot 9 februari. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen. 

Wij zijn deze gehele periode via telefoon, mail en contactmogelijkheden via de website voor u bereikbaar!

Meer informatie leest u in onze Corona Update

Lees verder
×
Klik hier om contact met ons op te nemen via WhatsApp!