Welkom bij Ambiance Braad

Welkom bij Ambiance Braad

Het grote genieten begint bij Braad Stoffering/Zonwering - Steenwijk! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, vloeren en raamdecoratie in de gehele regio Tuk, De Wolden, Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Weststellingwerf en Zwartewaterland.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Het Grote Genieten begint bij Braad Stoffering/Zonwering. Al 25 jaar verzorgen wij alles op het gebied van vloeren en raamdecoratie in Steenwijk en omgeving, waarvan 9 jaar aangesloten bij Ambiance. ‘Geniet, beleef en ervaar’ is de kreet waarmee ons familiebedrijf zich onderscheidt. Je kunt bij ons terecht voor inrichting van het hele interieur. Van buitenzonwering tot vloeren en van terrasoverkappingen tot gordijnen. Wil jij ook genieten van schaduw in de tuin of een koel huis? Wij geven advies over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. Kortom, wie toe is aan een frisse wind door het huis, is bij Braad aan het juiste adres! Kom eens langs in onze showroom, ons team staat graag voor je klaar.

 

Uitgebreid assortiment

Ambiance Zonwering Braad heeft nog veel mee te bieden dan alleen zonwering. Braad heeft ook een groot assortiment aan vloeren zoals: pvc vloeren, klik pvc, liquid tiles, marmoleum, vinyl en nog veel meer,.

Servicegebied Ambiance Zonwering Braad

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Braad is niet alleen actief in Tuk, maar richt zich ook op de volgende regio’s: De Wolden, Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Weststellingwerf en Zwartewaterland.