De grootste specialist in raamdecoratie en zonwering

  • Geniet langer op je terras of balkon
  • Duurzaam en comfortabel binnenklimaat
  • Complete service: inmeten, op maat maken en monteren

5 Redenen om voor Ambiance te kiezen.

Met dit cijfer zijn we zeker blij, maar het kan altijd nóg beter.
Jij kiest altijd voor kwaliteit met een lange levensduur. Daarom geven wij je een topgarantie van 5 jaar.
Al onze producten worden met zorg speciaal voor jou op maat gemaakt.
De grootste keuze in binnen- en buitenzonwering.
Wij regelen alles voor je tot in de puntjes. En dat zie je terug in ons hoge klant-beoordelingscijfer.

Met deze tips geniet je bij zon, regen én tot 's avonds laat van jouw terras.

Lekker koel binnen met de juiste zonwering.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Ambiance Braad Zonwering & Stoffering

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van zonwering en of vloeren, het liefst in de omgeving van Meppel, Emmeloord, Steenwijk en Wolvega? Dan ben je op zoek naar Ambiance Zonwering Braad Tuk of te wel Braad Stoffering/Zonwering! Sinds jaar en dag helpen wij klanten uit Steenwijk, Emmeloord, Meppel en Wolvega aan zonweringen en vloeren van hoge kwaliteit. En dat doen wij steeds naar alle tevredenheid. Wil je ook graag genieten van schaduw in je tuin of een koel huis? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van geschikte zonwering of vloer.

Zonwering van de specialist in de omgeving van Emmeloord, Steenwijk, Meppel en Wolvega

Ambiance Braad Tuk Zonwering & Stoffering biedt stijlvolle en effectieve oplossingen voor binnen en buiten. Je wil natuurlijk de zon uit je tuin of zelfs uit huis houden, maar dat moet niet ten koste gaan van het zicht. Bij ons hoef je, je daar gelukkig geen zorgen over te maken. In ons uiteenlopende assortiment vind je gegarandeerd een type zonwering die je én handig vindt in het gebruik én vindt passen bij de stijl van je huis of interieur. In onze showroom tref je onder andere de onderstaande producten aan:

  • Rolluiken, waarmee je niet alleen de zon uit huis haalt, maar ook geluiden dempt, nieuwsgierige blikken weert en inbrekers geen kans geeft.
  • Plisségordijnen, waarmee je zelf bepaalt hoeveel daglicht je in huis toelaat en welke sfeer je daarmee creëert.
  • Terrasoverkappingen, waarmee je als het ware je huiskamer verlengt. Een overkapping zorgt ervoor dat je bij de eerste zonnestralen of de eerste regendruppels toch buiten kunt zitten. Brandt de zon iets teveel op je huid? Dan biedt de overkapping een plek met schaduw.
  • Vouw- en textieldaken, hiermee creëer je gemakkelijk wat schaduw op je terras. De palenconstructie van een vouw- en textieldak is zeer stevig en is bestand tegen wind en regen.

Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment van Ambiance Braad Tuk Zonwering & Stoffering. In onze showroom vind je ook onze andere opties. Wij bespreken deze graag tijdens je bezoek!

Zonwering in uw tuin te Steenwijk, Meppel, Wolvega of Emmeloord? Vergeet de bediening niet

Heb je al over de bediening van je zonwering nagedacht? Als je in je luie ligstoel ligt, dan heb je waarschijnlijk weinig zin om op te staan om je zonwering te verstellen. Hoe fijn zou het zijn als je met behulp van elektrische bediening of automatische bediening je zonwering in de juiste stand kunt zetten? Ook daarvoor ben je bij Ambiance Braad Tuk Zonwering & Stoffering aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten elektronische bedieningen die gemakkelijk in het gebruik zijn en je nog meer comfort bieden in het dagelijks leven. Wij bespreken graag de mogelijkheden en adviseren je over wat in jouw geval de beste optie zou zijn.

Tot binnenkort!

Indien je op zoek bent naar een expert op het gebied van zonwering of vloeren in de omgeving Meppel, Emmeloord, Wolvega en Steenwijk, dan is het zeker de moeite waard om de showroom van Ambiance Braad Tuk Zonwering & Stoffering te bezoeken. Wij helpen je graag aan een type zonwering of vloer die helemaal naar wens is. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen! Heb je momenteel al ergens vragen over? Dan kun je bellen naar (0521) 511 596.