PVC vloeren

pvc visgraat vloer

Pvc vloeren

PVC vloeren zijn er in 2 basisvarianten: Plak en Klik PVC. Beide zijn uitermate slijtvast. PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Wij leveren en leggen voor vele woonkamers, kantoren, en trappen.

De meest voorkomende toplaag van 0,55mm is de standaard in slijtvastheid. Hier kan je met gemak met bureaustoel overheen racen. Hoge hakken op een vrijdagmiddagborrel geven ook geen problemen.

Designs zijn er in grote en kleine houtdesign planken en steendesign tegels. Kies daarbij voor veel of weinig reliëf om de houtlook te benadrukken. En ook om niet uit te hoeven glijden op bijvoorbeeld de trap of in de keuken. Tussen de PVC planken kan je kiezen voor zogeheten biesjes. Dit zijn kleine PVC (vaak zwarte) stripjes die tussen de PVC planken verlijmd worden gelegd. Zij accentueren “kiertjes” tussen de planken waarmee authentieke kasteelplanken worden gesimuleerd. Bij PVC tegels met bijvoorbeeld betonlook kan je kiezen voor grote en kleine formaten om levendigheid, of juist rust uitstralend, te benadrukken.

Plak pvc

Plak PVC, ofwel verlijmbare PVC, is het meest geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Hier zit namelijk geen warmte- of koelte blokkerend schuimlaagje onder. Dit schuimlaagje zit wel op Klik PVC.

Klik pvc 

Dit Klik PVC laagje is heel handig als er snel of door uzelf gelegd moet worden, of als de vloer niet verlijmd mag worden als u uw huis huurt. Ook hoeft er dan ook niet geëgaliseerd te worden. Egaliseren is een noodzaak voor Plak PVC, zodat er geen steentjes en oneffenheden door de PVC planken zichtbaar zullen worden. Met Klik PVC is het makkelijker: leggen is klikken is klaar

Vanwege de klik is de vergelijking snel gemaakt met laminaat. Klik PVC is echter veel duurzamer dan laminaat. Ten eerste, PVC is véél slijtvaster. Ten tweede, laminaat heeft als eigenschap dat water het product doet opzetten waardoor de vloer lelijk gaat zweren en onpraktisch word. Met Klik PVC heeft u dit niet!

Klik PVC heeft dezelfde slijtvastheid als Plak-PVC, en is vaak in hetzelfde design te verkrijgen als Plak-PVC.

Wilt u een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs? Bel ons dan op 0521-511596

Marmoleum®

Marmoleum®

Marmoleum® is linoleum van het sterk bekende Nederlandse merk Forbo. Het recept van linoleum is al 160 jaar oud, en bevat geen kunststoffen of moderne lijmen. Marmoleum wordt gemaakt van 6 natuurlijke ingrediënten, namelijk; jute, lijnzaadolie, houtmeel, dennenhars, kalksteen, en natuurlijke pigmenten. Vervolgens wordt het verwerkt middels verhitting en walsen, op ambachtelijke wijze, in een moderne fabriek.

Bovendien is Marmoleum goed schoon te maken, met wat water en natuurlijke, dus geen chemische, zeep.

Extra voordeel van Marmoleum via ons, Braad Stoffering en Zonwering,  is dat we als Nederlands Kampioen Marmoleum leggen zeer excentrieke figuren en motieven kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo, of een Mondriaan, of zijkader, naadloos in uw vloer verwerkt tot blikvanger van uw kantoor, praktijk, of woonhuis.

Tapijt

Tapijt

Niets verslaat tapijt wat betreft zachtheid! Aan uw voeten, en aan uw oren!

Slaapkamers en trappen geven op ons terugverend tapijt het meest behagelijke gevoel dat we omtrent vloeren kunnen aanbieden.  Onze vloerbedekking, tapijt, en karpetten zijn werkelijk zacht aan uw voeten, en alleen tapijt zorgt voor de meeste akoestische demping op bijvoorbeeld een gehorige trap of gehorige slaapkamer 😊.

Kies uit hoogpolig, laagpolig, licht, donker, of met patroon. Braad Stoffering en Zonwering heeft het volledig in huis.

Ook kunt u van onze collecties vloerbedekkingen een karpet laten maken, op maat, en met het tapijt naar keuze!

Vinylvloeren

Vinylvloeren 

Vinyl, Novilon, zijl. Dit omvatten we tesamen als Vinylvloeren.  

Vinyl is een goedkoper te leggen vloerbedekkings product dat met name op slaapkamers goed tot zijn recht komt. Dat komt omdat het toch tegen een stootje kan, en ook tegen water of bijvoorbeeld cola, el. Dat kan spontaan of plan een afspraak op een bepaald tijdstip. Wij nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek om jouw vragen over vinylvloeren te beantwoorden.

Trap renovatie

Trappen

Uw trap stofferen is niet alleen netjes en stijlvol, het zorgt ook voor weinig akoestische werking als u over de trap loopt. Het bekleden kan met onze brede tapijtcollectie, waarbij sommigen extra geschikt zijn om het in een druk bewandeld kantoor te leggen.

Ook kunnen wij u trap bekleden met PVC. Dit kan in hetzelfde design als uw vloer. Het oogt rustiek om de vloer te laten doorlopen, de trap over, op de overloop, en dan de slaapkamers in.

Onze eigen stoffeerders zorgen er voor dat de trap perfect wordt afgewerkt

Het grote genieten begint bij Ambiance Braad!

Al 25 jaar verzorgen wij alles op het gebied van vloeren en raamdecoratie in Steenwijk en omstreken, waarvan wij de afgelopen 9 jaar zijn aangesloten bij Ambiance. ‘Geniet, beleef en ervaar’ is de kreet waarmee ons familiebedrijf zich onderscheidt. Ons bedrijf is gevestigd in Steenwijk. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Tuk, De Wolden, Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Weststellingwerf en Zwartewaterland.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Wil jij ook genieten van schaduw in de tuin of een koel huis? Wij geven advies over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. Kortom, wie toe is aan een frisse wind door het huis, is bij Braad aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom, ons team staat graag voor je klaar!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.