Ambiance doekcollectie

Ambiance doekcollectie

De doeken uit de Ambiance doekcollectie worden geweven van polyacrylaatgaren en worden daardoor acryldoeken genoemd. De gebruikte garen worden tot in de vezel geverfd en zijn dus door en door op kleur gebracht. Dit voorkomt verkleuring van het doek. 

De acryldoeken worden behandeld waardoor ze vuilafstotend en schimmelwerend zijn. Ook werkt de coating waterafstotend waardoor de doeken bestand zijn tegen (lichte) regen. 

Ambiance doekcollectie

In de Ambiance doekcollectie, bestaande uit 110 dessins, vind je doeken van vooraanstaande leveranciers. Hierdoor is de kwaliteit en kleurechtheid gegarandeerd! Je kiest dus altijd voor een doek dat jarenlang mooi blijft.

De doekcollectie bevat de meest populaire dessins, effen (uni) doeken en blokstreep-doeken van de laatste jaren en biedt daardoor keuze uit diverse trendy doeken én klassiekers.

Liever toch een ander doek? Buiten deze standaardcollectie is er nog een veel ruimere keuze.

Maak je terras klaar voor de zon!

Straks lekker buiten genieten? Zorg dan dat je klaar bent voor als de eerste zonnestralen komen. Bij aankoop van één van onze buitenzonweringsproducten zoals een zonnescherm of textieldak krijg nu tot 25 februari 2024 gratis automatische bediening t.w.v. maximaal € 800,-!*

*De actie loopt van 12 februari 2024 t/m 25 februari 2024. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Bekijk hier de actie