Welkom bij Ambiance De Kamper - Veenendaal

Welkom bij Ambiance De Kamper - Veenendaal

Het grote genieten begint bij Ambiance De Kamper - Veenendaal! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Veenendaal, Rhenen, Elst, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Doorn en Leersum.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Al sinds 1946 is Ambiance Zonwering de Kamper hét familiebedrijf voor bouwproducten in Veenendaal. In de loop van de decennia is dit uitgebreid en uitgegroeid tot de deuren- en zonweringspecialist van de omgeving. Ons team bestaat uit 10 vakmensen die allemaal graag hun kennis en expertise delen. Op ieder zonweringvraagstuk vind je bij ons een antwoord, voor ieder probleem is een oplossing.

Met moederbedrijf de Kamper Bouwmetalen onder hetzelfde dak, zijn de mogelijkheden oneindig. Stalen Pergola met doek? Een project waar een hoogwerker voor nodig is? Geen enkel probleem! En wil je liever langskomen om de opties te bekijken? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.

 

Nieuw, met ruim 20 jaar ervaring

De Kamper Deuren en Zonwering is aangesloten bij Ambiance Zonwering, een landelijke formule van zonweringbedrijven. Al ruim 20 jaar zorgt Ambiance ervoor dat mensen vaker en langer kunnen genieten van hun buitenruimte. Dankzij het ruime assortiment, gecombineerd met de kennis en ervaring van ruim 40 onafhankelijke specialisten, staat Ambiance garant voor jarenlang woonplezier en leef comfort. Met onze vestiging bedienen we de gehele omringende regio van Veenendaal, Rhenen, Elst, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Doorn en Leersum.

Uitgebreide collectie

Een bezoek aan onze nieuwe showroom is zeker de moeite waard. Wij presenteren een uitgebreide collectie in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten zodat je de producten echt kan ervaren. Omdat wij werken met drie handige prijscategorieën, vindt je bij ons altijd een product dat perfect past bij jouw wensen, stijl en budget!

Woontrends

Ook voor een ruim assortiment raamdecoratie, binnenzonwering en horren ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien kan je in onze showroom zelf ervaren hoe eenvoudig het is om met Home Motion je hele huis te automatiseren en (overal ter wereld) te besturen vanaf je smartphone of tablet.

Servicegebied Ambiance Zonwering Veenendaal

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Veenendaal is niet alleen actief in Veenendaal, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Rhenen, Elst, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Doorn, Leersum.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website