Ambiance Zonwering De Kamper

Veenendaal

De Kamper

De Kamper Deuren en Zonwering in Veenendaal is aangesloten bij de landelijke keten van Ambiance Zonwering specialisten. Vanuit onze showroom in Veenendaal leveren we zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Rhenen, Elst, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Doorn en Leersum.

In onze uitgebreide en inspirerende showroom vindt u (knikarm) terrasschermen, (windvaste) screens, rolluiken, uitvalschermen, zij (wind) schermen, textieldaken, terrasoberkappingen, garagedeuren, voordeuren enz.
Op ieder zonweringsvraagstuk vindt u bij ons een antwoord, voor ieder probleem een oplossing. Iedere wens op het gebiedt van deuren en zonwering wordt door ons vervult. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw persoonlijke situatie en budget. Op dit moment telt Ambiance Zonwering in Nederland maar liefst ruim 40 vestigingen. Deze vestigingen kopen gezamenlijk in bij diverse leveranciers. Voordeel voor u als klant: U hoeft uzelf nooit af te vragen of u wel de beste prijs / kwaliteitsverhouding heeft. Dat is namelijk gegarandeerd! Kom langs in de mooiste deuren en zonwering showroom van de regio of maak een afspraak voor een bezoek bij u op locatie. Wij adviseren u graag!

Benieuwd waarom een bezoek een onze showroom de moeite waard is? Maak hier dan een digitale wandeling! 

 


Contact

Voor meetafspraken of offerteaanvragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

Contactformulier

Adres showroom

Bobinestraat 24
3903 KG Veenendaal

Plan uw route

Openingstijden

maandag
Op afspraak geopend
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Van 3 t/m 22 augustus aangepaste openingstijden: Maandag: gesloten, dinsdag t/m vrijdag: 13.00 - 17.00 en zaterdag van 10.00 - 15.00 uur.

Geen hand, wel een glimlach

Beste bezoeker,

Wij willen u er op attenderen dat onze showroom gewoon geopend is. Wel hebben wij op basis van de voorschriften van het RIVM diverse maatregelen genomen.

Meer over deze maatregelen en het effect op lopende orders/reeds gemaakte afspraken leest u in onze Corona-update.

Lees verder
×