Ambiance Zonwering De Kamper

Veenendaal

De Kamper

De Kamper Deuren en Zonwering in Veenendaal is aangesloten bij de landelijke keten van Ambiance Zonwering specialisten. Vanuit onze showroom in Veenendaal leveren we zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Rhenen, Elst, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Doorn en Leersum.

In onze uitgebreide en inspirerende showroom vindt u (knikarm) terrasschermen, (windvaste) screens, rolluiken, uitvalschermen, zij (wind) schermen, textieldaken, terrasoberkappingen, garagedeuren, voordeuren enz.
Op ieder zonweringsvraagstuk vindt u bij ons een antwoord, voor ieder probleem een oplossing. Iedere wens op het gebiedt van deuren en zonwering wordt door ons vervult. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw persoonlijke situatie en budget. Op dit moment telt Ambiance Zonwering in Nederland maar liefst ruim 40 vestigingen. Deze vestigingen kopen gezamenlijk in bij diverse leveranciers. Voordeel voor u als klant: U hoeft uzelf nooit af te vragen of u wel de beste prijs / kwaliteitsverhouding heeft. Dat is namelijk gegarandeerd! Kom langs in de mooiste deuren en zonwering showroom van de regio of maak een afspraak voor een bezoek bij u op locatie. Wij adviseren u graag!

Benieuwd waarom een bezoek een onze showroom de moeite waard is? Maak hier dan een digitale wandeling! 

 


Contact

Voor meetafspraken of offerteaanvragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

Contactformulier

Adres showroom

Bobinestraat 24
3903 KG Veenendaal

Plan uw route

Openingstijden

maandag
Op afspraak geopend
dinsdag
13:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
13:00 - 17:00
vrijdag
13:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Buiten onze openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees verder
×