Trendproduct van 2022: de TaHoma® switch

Stel je voor, de wekker gaat maar je wilt nog even blijven liggen en genieten van de ochtendzon. Dan is het heel handig als je niet eerst je bed uit hoeft om je zonwering of raambekleding te openen. Dit doe je namelijk gewoon via je telefoon! Nog even naar de morning playlist luisteren in bed. Dat klinkt goed toch?

De vraag naar ‘Smart Home’ systemen, ook wel bekend als Domotica, groeit. Bij Ambiance kunnen wij onze zonwering en raambekleding aanbieden in combinatie met een motor. En je wilt dan natuurlijk niet elk product los bedienen via verschillende apps. Daarom raden wij de TaHoma® switch aan. Eén vaste basis voor jouw ‘Smart Home’.

Waarom de TaHoma® switch

De TaHoma® switch is een slimme bediening waarmee je al je apparaten in huis centraal kunt verbinden en bedienen. Dé oplossing voor een slim huis. En door de tijdloze uitstraling past het in elke woonomgeving. Heb je al een Amazon Alexa, Google Home of Apple HomeKit in huis? Geen probleem! Deze kunnen geïntegreerd worden met jouw TaHoma® switch. Kom maar op met die op spraak bestuurbare houten jaloezieën en zonnescherm.

Onze monteurs kunnen bij het plaatsen van je nieuwe zonwering of raamdecoratie alles ter plekke installeren en instellen. Zij gaan pas weg als alles naar wens werkt.

Personalisatie

Met de TaHoma® switch stel je eenvoudig diverse scenario’s in. Zo kun je bijvoorbeeld scenario’s instellen voor je zonwering en raamdecoratie op basis van tijd of temperatuur. Zo worden automatisch meerdere producten tegelijk aangestuurd. Ideaal! Ben je bijvoorbeeld thuis aan het werk en schijnt de zon elke dag rond dezelfde tijd op je scherm of heb jij een nachtdienst gehad en wil je wat langer doorslapen? Wat je wensen ook zijn, met de TaHoma® switch stel je jouw persoonlijke scenario samen.

Een veilig gevoel

Ben je weg en wil je de indruk geven dat je thuis bent door zonwering en verlichting te combineren? Ook dat stel je eenvoudig in. Zo houd je kwaadwillenden buiten met automatische maar variërende routines. En als je dan toch bezig bent, koppel dan meteen het alarmsysteem en de rookmelders aan de TaHoma® switch en blijf up-to-date.

Besparen

Altijd actief, maar toch milieubewust. De TaHoma® switch is ontworpen met duurzame innovatie en gebruiksgemak in gedachten. En met de slimme sensoren van Somfy wordt jouw Smart Home naar een nog hoger niveau getild. Zoals met de Somfy Eolis Wirefree io, een windbeveiliging voor buitenzonwering. Of de Somfy Sunis zonsensor io waarmee jij je huis koel houdt, ook als je niet thuis bent.

Geïnteresseerd in deze alleskunner? Kom langs in één van onze showrooms en probeer ‘m zelf uit!

Maak een afspraak

Somfy Eolis, windbeveiliging, bediening, wireless, smart home
Somfy Eolis Wirefree io
Somfy Sunis io, smart home, zonsensor
Somfy Sunis zonsensor io
Interieur moodboard, zonwering, trends 2023, Ambiance Pinterest
Geplaatst op 23 februari 2022