Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Overkappingen

Bij Ambiance vind je een terrasoverkapping voor elke tuin. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of maak een afspraak in de showroom.

Nog langer buiten genieten

Een terrasoverkapping is onmisbaar voor iedereen die maximaal van het buitenleven wil genieten. Bij Ambiance vindt je een ruim assortiment oplossingen om het terras de overdekken.

Zoek je een vaste glazen overkapping, of ga je voor één van onze flexibele "cabriolet" oplossingen zoals een lamellendak of PVC-vouwdak? Wat je ook kiest, met een waterdichte overkapping van Ambiance geniet van je van het vroege voorjaar tot laat in de herfst van jouw terras!

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Ambiance Hawaii 40 terrasoverkapping, tuinkamer, grijs aluminium constructie, glazen schuifwanden

Van overkapping tot tuinkamer

Of je nu kiest voor een glazen overkapping, een PVC-doekoverkapping of lamellendak; dankzij een ruime keuze aan luxe opties maak je de overkapping helemaal af!

Met de toevoeging van screens, glazen wanden, ingebouwde verlichting en een terrasheater maak je van jouw overkapping een weerbestendige tuinkamer! 

Beste bezoeker,

Wij zijn van donderdag 22 februari vanaf 12:30 uur t/m vrijdag 23 februari 2024 gesloten.

Met vriendelijke groet,

Team Ambiance Dekazon

Maak je terras klaar voor de zon!

Straks lekker buiten genieten? Zorg dan dat je klaar bent voor als de eerste zonnestralen komen. Bij aankoop van één van onze buitenzonweringsproducten zoals een zonnescherm of textieldak krijg nu tot 25 februari 2024 gratis automatische bediening t.w.v. maximaal € 800,-!*

*De actie loopt van 12 februari 2024 t/m 25 februari 2024. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Bekijk hier de actie