Welkom bij Ambiance Dekazon

Welkom bij Ambiance Dekazon

Het grote genieten begint bij Ambiance Dekazon! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, dakramen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Apeldoorn en omstreken.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Zonwering Dekazon in Apeldoorn is dé plek om je woning helemaal af te maken. Wij zijn meer dan 40 jaar een bekende naam in Apeldoorn en omstreken. Met een team van 9 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Wij verzorgen jouw buitenzonwering en terrasoverkappingen, maar ook voor binnenzonwering en garagedeuren kun je bij ons terecht. Kortom: het complete plaatje! Wij hebben een hele mooie, uitgebreide showroom, waar we je graag verwelkomen en advies geven over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning!

Buitenzonwering, binnenzonwering en dakramen

De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor Ambiance Dekazon een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken, zonnepanelen, kozijnen en pergola systemen vindt u bij Ambiance Dekazon in Apeldoorn.

Service en herkenbaarheid in Apeldoorn

De zonweringspecialisten van Ambiance Dekazon uit Apeldoorn staan klaar om u van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance Dekazon de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Indien gewenst bezoeken zij u ook aan huis. De showroom in Apeldoorn, montagebussen en medewerkers zijn herkenbaar aan het oranjeblauwe Ambiance logo.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance Dekazon kan u ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor uw huidige zonwering product. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de showroom in Apeldoorn. Laat u inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vindt u meer informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website

Beste bezoeker, 

In verband met het Drakenbootfestival is onze showroom alleen bereikbaar via de Sleutelbloemstraat. Het kan ook mogelijk zijn dat parkeren in deze tijd lastiger is. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, 

Team Ambiance Dekazon