Prijsindicatie aanvragen voor Plisségordijnen
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Ambiance Plisségordijn

Het Ambiance Plisségordijn bestaat uit een uitgebreide collectie hoogwaardige stoffen bestaande uit diverse transparanties, kleuren en dessins. Dankzij de strak gevouwen stof en de feilloze afwerking is het plisségordijn een sfeermaker voor iedere ruimte.

Het Ambiance Plisségordijn is een echte sfeermaker voor in huis!

1 2 3 4 5
Ambiance plisségordijn, wit/blauw patroon, 20 mm plooibreedte, woonkamer
Kies voor transparant, semi-transparant of licht doorlatend
1
Kies uit diverse transparanties, kleuren en dessins
2
Ambiance plisségordijn, bruin patroon, 20 mm plooibreedte, detail
Kies uit een 20 mm of 32 mm plooibreedte
3
Ambiance plisségordijn, bruin, 20 mm plooibreedte, badkamer
De stoffen zijn geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken.
4
Ambiance plisségordijn, wit, 32 mm plooibreedte, werkkamer
De stoffen zijn geschikt voor het werken met beeldschermen
5

Stoffen

Kies uit transparant, semi-transparant of licht doorlatend.

Maximale afmetingen

Maximaal 3.6 meter breed.
Maximaal 2 meter hoog.
Bovenstaande maanden kunnen niet gecombineerd worden.

Kleuren

Kies uit diverse transparanties, kleuren en dessins.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Materialen

De collectie plisségordijnen bevat verschillende stoffen en kleuren en zijn beschikbaar in verschillende transparanties: transparant, semi-transparant, lichtdoorlatend en verduisterend.  Ook heb je keuze uit 2 verschillende plooibreedtes: 20 mm en 32 mm.

Ambiance plisségordijn, geel/wit patroon, 20 mm plooibreedte, koordbediening, detail
Plooibreedte: 20 mm
Ambiance plisségordijn, wit, 32 mm plooibreedte, woonkamer, detail
Plooibreedte: 32 mm
Ambiance plisségordijn, groen/grijs, 20 mm plooibreedte, badkamer

Geschikt voor alle ruimtes

Plisségordijnen zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Verduisterende plisségordijnen zijn ideaal in de slaapkamer en kinderkamer. Vocht- en vuilafstotende stoffen komen het best tot hun recht in de badkamer en keuken. En lichtdoorlatende plisségordijnen zorgen voor gezelligheid en privacy in de woonkamer.

Ambiance plisségordijn, blauw, 20 mm plooibreedte, draaikiepraam, badkamer

Geschikt voor alle ramen

Of je kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen in huis hebt: een plisségordijn kan altijd. Onze plisségordijnen kun je op bijna alle ramen in huis toepassen. Ze zijn altijd mooi en functioneel en geschikt voor rechte ramen, dakramen, draai-kiepramen en deuren.

Ambiance plisségordijn, geel, 20 mm plooibreedte, woonkamer

Elektrische bediening

Plisségordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor je privacy en uitzicht gemakkelijk kunt regelen. Je kunt kiezen uit een comfortkoord, een optrekkoord of met bedieningsgreep. Is het raam goed te bereiken en is het niet te hoog, dan is het bedienen met een bedieningsgreep een mooie strakke oplossing. Een bijkomend voordeel is dat er geen koorden in de weg hangen. Voor extra comfort laat je jouw plisségordijnen uitvoeren met elektrische of app-bediening. Hey Google, open mijn raamdecoratie!

Ambiance plisségordijn, wit, 32 mm plooibreedte, woonkamer

Montage

Wil je liever niet in je kunststof of aluminium kozijn boren of schroeven? We hebben verschillende montage oplossingen waardoor dat niet hoeft. Met speciale klemsteunen wordt het plisségordijn geplaatst zonder boren. Of kies voor een plakprofiel waar het plisségordijn over de gehele breedte van het kozijn wordt geplakt.

Al onze raamdecoratie opties

Raamdecoratie is niet alleen een belangrijke sfeermaker in huis, maar het reguleert ook zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van raamdecoratie die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Dekazon!

Ambiance Zonwering Dekazon is dé plek om je woning helemaal af te maken. Wij zijn al sinds 1984 een bekende naam in Apeldoorn en omstreken. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Apeldoorn en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Met een team van 9 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Wij hebben een hele mooie, uitgebreide showroom, waar we je graag verwelkomen en advies geven over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.

Beste klant, 

In verband met de zomervakantie zijn wij van maandag 29 juli t/m maandag 12 augustus gesloten. Aanvragen via de website zullen dan ook na die tijd worden beantwoord. 

Wij wensen iedereen een fijne zomer!

Met vriendelijke groet, 

Team Ambiance Dekazon