Prijsindicatie aanvragen voor Luxaflex® Twist® Rolgordijn
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Luxaflex® Twist® Rolgordijn

Met het Luxaflex® Twist® Rolgordijn kun je eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in open, half open of volledig gesloten positie. Zo creëer je de perfecte uitstraling, sfeer en privacy. De Luxaflex® Twist® Rolgordijn is te voorzien van een fraaie cassette die zorgt voor een luxe afwerking.

Maak kennis met het Luxaflex® Twist® Rolgordijn. Creëer de perfecte uitstraling in huis!

1 2 3 4
Luxaflex Twist Rolgordijn, duo rolgordijn, zwart, 2 lagen, kettingbediening, detail
Kies voor verschillende bedieningsmogelijkheden.
1
Luxaflex Twist Rolgordijn, duo rolgordijn, zwart, 2 lagen, transparant en verduisterend, kettingbediening, detail
Standaard met montageprofiel in wit, grijs of zwart.
2
Luxaflex Rolgordijn stoffen
Kies voor stoffen met een Dustblock® afwerking (vocht- en stofwerend). Ideaal voor badkamers en keukens.
3
Kies uit verschillende kleuren en dessins.
4

Stoffen

Bestaat uit twee lagen stof die achter elkaar hangen van transparante en niet-transparante banen.

Kies voor stoffen met een Dustblock® afwerking (vocht- en stofwerend). Ideaal voor badkamers en keukens.

Maximale afmetingen

Maximale uitvoering is stofafhankelijk. Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden.

EPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Kleuren

Kies uit verschillende kleuren en dessins.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Laat je inspireren 

Neutraal, stoer of heel uitgesproken? De Luxaflex® Twist® Rolgordijncollectie biedt een zeer breed scala aan doekdessins. Zo zit er altijd iets tussen dat past bij jouw smaak. 

De doeken zijn leverbaar in verschillende transparanties en zelfs volledig verduisterend. Zo creëer je de gewenste hoeveelheid licht en doorzicht in iedere ruimte. 

Op maat en onderhoudsarm

Al onze zonwering en raambekleding wordt speciaal op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat ook je Luxaflex® Twist® Rolgordijn perfect past. Ook voor extra grote ramen vind je bij ons een Luxaflex® Twist® Rolgordijn op maat! 

Daarnaast kun je kiezen voor stoffen met een Dustblock afwerking. Die zijn vocht- en stofwerend waardoor de doeken langer mooi blijven. Ideaal voor badkamers en keukens. 

Flexibele kindveilige bedieningsopties 

Het Luxaflex® Twist® Rolgordijn kan, naast de standaard koordbediening, worden uitgerust met diverse andere bedieningsmogelijkheden. Met het innovatieve LiteRise® systeem bedien je het rolgordijn simpelweg door de onderlat naar boven te duwen of naar beneden te trekken. Erg inventief, geen zichtbare koorden en veilig voor kinderen! 

Luxaflex PowerView afstandsbediening

Elektrisch bediend Luxaflex® Twist® Rolgordijn

Wil je maximaal gemak en comfort? Met Luxaflex PowerView® bedien je het Luxaflex® Twist® Rolgordijn op afstand met een Pebble® afstandsbediening of smartphone. Deze smart home oplossing maakt het mogelijk meerdere Luxaflex® Twist® Rolgordijnen (of andere raambekleding) tegelijk te bedienen of scenario's in te stellen voor de ideale stand voor bijvoorbeeld tv kijken, lezen of thuis werken. Ook automatische bediening o.b.v. een tijdschema of spraakbediening behoort tot de mogelijkheden. 

Lees hier meer over Luxaflex® PowerView® Automation

Al onze raamdecoratie opties

Raamdecoratie is niet alleen een belangrijke sfeermaker in huis, maar het reguleert ook zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van raamdecoratie die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Dekazon!

Ambiance Zonwering Dekazon is dé plek om je woning helemaal af te maken. Wij zijn al sinds 1984 een bekende naam in Apeldoorn en omstreken. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Apeldoorn en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Met een team van 9 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Wij hebben een hele mooie, uitgebreide showroom, waar we je graag verwelkomen en advies geven over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.