Heeft weinig ruimte nodig om te openen en te sluiten.
Alle deuren krijgen opdekafdichtingen langs de volledige omtrek van het deurblad en het kozijn.
Uitvoerbaar met een integreerde zijwaartse loopdeur.
Geen extra inbouwhoogte nodig.
Vrijwel alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheid!
Uniek stille aandrijving Novopoort.
Onze producten worden altijd exact op maat gemaakt! Maximaal 5,5 meter breed.
5 jaar garantie dankzij het Ambiance Zekerheidspakket

Novoferm Sectionaaldeur

Een sectionaaldeur biedt comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur dankt haar naam aan de losse secties die met scharnieren aan elkaar bevestigd zijn. Dankzij deze scharnierende secties heeft de garagedeur aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde geen extra ruimte nodig om te openen.

De secties zijn dubbelwandig geïsoleerd en met twee verschillende isolatiewaardes verkrijgbaar. Rondom het deurblad en tussen de panelen is een rubber afdichtingsprofiel aangebracht.

De Novoferm Sectionaaldeur garagedeur zorgt zowel binnen als buiten voor ruimtebesparing.

Novoferm sectionaaldeuren wit (RAL 9010) met brede horizontale profilering  1 2
Novoferm zijwaarts openende garagedeur
Uitvoerbaar met een integreerde of zijwaartse loopdeur.
1
Vrijwel alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheid!
2

Maximale afmetingen

Maximaal 5,5 meter breed.

Kleuren

Vrijwel alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheid.

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een Garagedeuren

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens
Novoferm elektrische deuropener
Novoport aandrijving

Elektrische garagedeur

Uiteraard zijn de sectionaaldeuren te voorzien van elektrische bediening. Hierdoor opent de deur met één druk op de knop van de afstandsbediening of een vast bedieningspunt in de garage.

Géén extra inbouwhoogte nodig

Met de unieke Novoport-aandrijving verloopt het openen en sluiten van de garagedeur zonder veel geluid. Bovendien is er geen extra inbouwhoogte nodig. Deze aandrijving wordt aan de deurlooprails gemonteerd en niet zoals gewoonlijk aan het plafond. Dit geeft dus meer toepassingsmogelijkheden, maar maakt ook de montage eenvoudiger.

Het grote genieten begint bij Ambiance Flevosol!

Ambiance Zonwering Flevosol heeft door haar jarenlange vak expertise een bekende naam opgebouwd in de regio Almere. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Almere en Lelystad.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

De adviseurs van Ambiance Flevosol beschikken over een afgeronde opleiding tot Smart Solar Shading advisor. Hierdoor kunnen wij je goed advies geven over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.