Welkom bij Ambiance Flevosol

Welkom bij Ambiance Flevosol

Het grote genieten begint bij Ambiance Flevosol! De grootste specialist in zonwering, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Almere en Lelystad.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Zonwering Flevosol heeft door haar jarenlange vakexpertise een bekende naam opgebouwd in de regio Almere. Wij zijn dé plek voor zonwering, rolluiken en raamdecoratie. Ons team deelt graag hun kennis, expertise en ervaring met jou. Service, zekerheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

De adviseurs van Ambiance Flevosol beschikken over een afgeronde opleiding tot Smart Solar Shading Advisor. Hierdoor kunnen wij je goed advies geven over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom!

 

Buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen en meer

De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor Ambiance Zonwering Flevosol een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vindt u bij Ambiance Zonwering Flevosol.

Service en herkenbaarheid in Almere

De zonweringspecialisten van Ambiance Zonwering Flevosol in Almere staan kaar om u van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance Zonwering Flevosol de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Er zijn maar weinig plaatsen waar niet voor comfort, schaduw of veiligheid gezorgd kan worden. Indien gewenst bezoeken zij u ook aan huis. De showroom in Almere, montagebussen en medewerkers zijn herkenbaar aan het oranjeblauwe Ambiance logo.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance Zonwering Flevosol kan u ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor uw huidige zonwering product. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in de showroom in Almere. De heren M. Starke en H. Starke en hun team ontvangen u graag. Laat u inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vindt u meer informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Servicegebied Ambiance Zonwering Flevosol

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Flevosol is niet alleen actief in Almere, maar richt zich ook op de volgende regio: Lelystad.

Smart Solar Shading Advisor

De adviseurs van Ambiance Flevosol beschikken over een afgeronde opleiding tot Smart Solar Shading Advisor (SSSA). Dit betekent dat wij beschikken over specifieke kennis over warmte toetreding en uittreding van;

  • De verschillende type zonwering (buitenzijde) en raamdecoratie (binnenzijde)
  • Het effect van gebruikte kleuren op isolatie, lichtregulatie en visueel comfort
  • Wegingsfactoren van (automatische) elektrische aansturing van producten op de Energie Prestatienorm van gebouwen.

Dankzij deze kennis kunnen we onze klanten vakkundig advies geven m.b.t. het behalen van een prettig binnenklimaat. Ook architecten en aannemers kunnen bij ons terecht voor advies m.b.t. de nieuwe BENG-normering.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website