Screens in Almere en omgeving: Houd de zon buiten en geniet van je privacy!

Ben je op zoek naar een effectieve manier om de zon buiten te houden zonder afbreuk te doen aan je uitzicht? Dan zijn screens de perfecte match voor jou! Screens bieden niet alleen bescherming tegen de hitte en schadelijke UV-straling, maar zorgen juist ook voor de nodige privacy in huis.

Bij Ambiance Flevosol bieden we een uitgebreid assortiment aan screens voor jouw woning in de omgeving van Almere. Het geheim van screens zit in de eenvoudige maar zeer effectieve constructie. Hierdoor zijn screens niet alleen doeltreffend, maar ook duurzaam en stijlvol. Bij Ambiance heb je keuze uit 206 frame kleuren zonder meerprijs. Zo kun je de screens perfect afstemmen op jouw persoonlijke smaak en interieur.

Onze experts staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies. Zo maken we samen met jou de perfecte keuze!

Ambiance screen, grijs doek, zwart frame, met windvaste zip geleiding

Windvaste screens zijn een slimme investering voor elk seizoen

Naast onze standaard screens beschikken wij ook over windvaste ritsscreens. Dankzij een ingenieus ritssysteem wordt het doek gefixeerd aan de geleider. Dit zorgt ervoor dat de wind nauwelijks vat krijgt op het screendoek en het doek ook bij stevige wind strak blijft hangen. Hierdoor wordt voorkomen dat het doek of de onderlat gaat klapperen.

Onze screens bieden bescherming tegen windvlagen tot wel windkracht 5, terwijl de zon ook buiten wordt gehouden. Een win-win-situatie. Doordat de screens beschermen tegen zowel wind als zon, zijn ze vaak de perfecte oplossing voor het gebruik onder overkappingen of op balkons. Wil je het zicht naar buiten behouden? Dat kan! Onze screens kunnen deels of volledig transparant gemaakt worden, zodat je altijd kunt genieten van het uitzicht in de omgeving van Almere.

Er zijn verschillende opties om windvaste screens te bedienen. Zo kun je kiezen voor elektrische bediening met een afstandsbediening of muurschakelaar, maar ook voor automatische bediening voor maximaal comfort.

Luxaflex screen, rood doek, wit frame, wit vierkant cassette, met windvaste zip geleiding

Screens zonwering: de ideale oplossing voor een comfortabel binnenklimaat

Om een comfortabel binnenklimaat te creëren, is het van belang om de zonnestralen buiten te houden. Alleen raamdecoratie is hiervoor niet voldoende; buitenzonwering is hierin essentieel! De ideale oplossing hiervoor zijn screens. Screens houden niet alleen de warmte buiten in de zomer, maar bieden ook in de winter een goede isolerende laag voor extra warmte binnen.

Dankzij de ritsgeleiding van onze screens ontstaat er namelijk een stilstaande luchtlaag tussen het screen en het raam. Hierdoor ontstaat er een isolerende werking, waardoor de warmte binnen blijft en de kou buiten. Zo blijft het binnen aangenaam warm, zelfs wanneer het in Almere en omstreken koud is.

Het grote genieten begint bij Ambiance Flevosol: dé screen specialist in en rondom Almere

Als je op zoek bent naar hoogwaardige zonwering en screens in de omgeving van Almere, dan ben je bij Ambiance Flevosol aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist in zonwering in de regio Almere en Lelystad.

In onze showroom vind je een uitgebreid assortiment aan zonwering, waaronder screens. Screens hebben een simpel, effectief en duurzaam ontwerp en zijn daarnaast subtiel en stijlvol. Het kiezen van het perfecte screen kan nog weleens lastig zijn. Wil je optimaal de warmte weren in je huis? Plaats je screen dan oost- en westkant van je woning.

Onze screens filteren niet alleen het licht, maar bieden ook privacy terwijl je het zicht naar buiten behoudt. De kleur van het screen doek en de openheidsfactor van het screen zijn van invloed op de doorkijk en lichtinval in je huis. Wanneer je varieert in de openheidsfactor, kan dit helpen om het doorzicht en de lichtinval te reguleren.

Al onze adviseurs van Ambiance Flevosol, in Almere, beschikken over de afgeronde opleiding tot Smart Solar Shading adviseur en kunnen je daarom uitstekend adviseren bij het aanschaffen van de juiste screens. Wij streven naar de perfecte combinatie tussen jouw wensen en de mogelijkheden van jouw woning om zo een duurzame, energiezuinige en comfortabele oplossing te bieden.

Meer weten over screens? Klik hier

Openingstijden:

Maandag - Gesloten
Dinsdag - 10:00 - 17:00
Woensdag - 10:00 - 17:00
Donderdag - 10:00 - 17:00
Vrijdag - 10:00 - 17:00
Zaterdag - 10:00 - 17:00
Zondag - Gesloten

Adres showroom:

Josephine Bakerstraat 7D
1311 GB Almere

flevosol@ambiance.nl
036 533 11 60